Autor Zpráva
MichalKoren
Profil *
Chci přidat obrázek do fóra, ale klasicky <img src="images/engage/forum.jpg" border="0"> mi to nejde a tak se chci zeptat jak to mám teda udělat. vím akorát že bych to měl vložit do header.php a tam kód vypadá takto:

<?php
/**
* eXtreme Message Board
* XMB 1.9.8 Engage Final SP2

error_reporting(E_ALL&~E_NOTICE);

define('IN_CODE', true);
define('X_CACHE_GET', 1);
define('X_CACHE_PUT', 2);
define('X_SET_HEADER', 1);
define('X_SET_JS', 2);
define('X_SHORTEN_SOFT', 1);
define('X_SHORTEN_HARD', 2);

if (!defined('ROOT')) {
define('ROOT', './');
}

// Resolve Server specific issues
$server = substr($_SERVER['SERVER_SOFTWARE'], 0, 3);
switch($server) {
case 'Aby': // Abyss web server
$protocol = (getenv('HTTPS') == 'off') ? ('http://') : ('https://');
$query = (getenv('QUERY_STRING')) ? ('?'.getenv('QUERY_STRING')) : ('');
$url = $protocol.getenv('SERVER_NAME').getenv('SCRIPT_NAME').$query;
break;
default: // includes Apache and IIS using module and CGI forms
$url = $_SERVER['REQUEST_URI'];
}


a tak to pokračuje dál, nic podobného jsem nikdy neviděl, fórum má adresu www.lindsayforum.com a chtěl bych úplně nahoru vložit obrázek http://lindsayforum.com/images/engage/forum.jpg
Joker
Profil
mi to nejde
No tak něco děláte špatně.
Jinak uvnitř PHP skriptu se HTML vypisuje přes echo():
echo('<img src="images/engage/forum.jpg" border="0">');
MichalKoren
Profil *
Děkuji už to funguje, chci se zeptat proč mi to dělá toto: http://lindsayforum.com/Untitled-2.jpg myslím ten schodek, jako ve všech prohlížečích na windows vista se mi to už neukazuje, vše vypadá v pořádku ale na xp v prohlížečích se pořád ukazje ten schodek pozadí/hlavní header
Adam Zábranský
Profil
MichalKoren
tak ten 2. příspěvek snad už patří do jiné kategorie
Fnesveda
Profil
WinXP - FFox 2.0.0.11 bez schodku
IE7 bez schodku
Opera bez schodku
SeaMonkey bez schodku

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: