Autor Zpráva
Smajda
Profil
ahoj lidičky prosím moc vás programátory potřeboval bych poradit...mám v databázi uloženy informace jako bydliště jméno věk fotku atd... fše jede normálně akorát bych potřeboval když vypišu tu fotku tak když se na ni klikne tak aby se zobrazily ty informace o tom uživateli co byl na té fotce když kliknu na další tak aby se zobrazilo zas jinačí ty udaje...neni prblém výpis ale potřebuju jen aby když na tu fotku kliknu zobrazovaly se mi správný informace....diky moc....zkoušel sem to udělat nějak pomocí selectu ale to taky nějak neślo nevim diky všem za rady
suky
Profil
Smajda
osobe dej jedinecne id a to v getu odkazuj, podle toho vypis prislusne informace...
Smajda
Profil
mno pokusim se to nejak splacat ale vubec nevim ktera bije mozna trosku v databazi id mam ulozeny tak jen nechapu pomoci getu to bude asi jako moderatori?id=1 a tak ale jak to udělat :( mno uvidim přes to dik
Medvídek
Profil
Nějak asi takto
while:
echo "<a href=\"zobraz-profil.php?cislo=".$zaznam["id"]."\" title=\"Zobrazení profilu - ".$zaznam["jmeno"]."\"><img src=\"images/".$zaznam["fotka"]."\" alt=\"fotka\"></a>"
endwhile;
suky
Profil
Medvídek
jj, takhle jsem to myslel :D
Smajda
Profil
mno diky moc jenže mám problém udělá se mi ten header podle toho id třeba id=6 mi to napíše ale to je vše ale vypíše se to samy co bylo vypsany na té začáteční stránce akorát se mi do headeru připíše to cislo=6 ale jinak se nic nezmění prosim poraďte mně kam to mám napsat a jak jaxi v tom plavu
suky
Profil
Smajda
musis udelat vybirani z databaze...
...WHERE userId='.$_GET['id'].'...

samozsrejme to musis jeste osetrit...
suky
Profil
Smajda
pokud teda headerem myslis URL :D
Smajda
Profil
mno myslim mno pokoušel sem se to i upravovat ale jaxi to napiše že požadované url nebylo nalezeno...
<?php
include "db.php";

$id = $_GET['id'];
$vyber = "SELECT * FROM moderatori WHERE id='.$_GET[\'cislo\'].'";
$vyber1 = mysql_query($vyber);
while($zaznam = mysql_fetch_array($vyber1)) 
{
echo $zaznam[jmeno];
}
Smajda
Profil
diky vám kluci za snahu ale musíte na mně mluvit jak na nooba popřípadě dat ukázku protože sem fakt lamák moc toho zatim neumim :-)) sice knižky mám přečteny tam a spátky ale stejně mně to nauči fakt jen základy
Smajda
Profil
Dííííííííík moc chlapci suky mi poradil velice moc poradil a diky zamykám téma
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.