Autor Zpráva
lojzik
Profil *
zdarec ludia nevite nekdo pačemu mi tohle nechodi??? Prostě když je nastavená sešna index chci includovat soubor uvod a když jakákoli jiná tak pozadi ale nějak to nevalí :-(
if (isset ($_SESSION["?page"])=="index")
{
include "inc/uvod.php";
}
else
{
include "inc/pozadi.php";
}
Adam Zábranský
Profil
a ukládáš někce $_SESSION['?page']?
jinak můžeš skusit dát si před to start_session();
serion
Profil
Jednoduche - isset(nieco) vracia true alebo false, tzn. to sa nikdy nebude rovnať "index". Stačí:
if($_SESSION["page"] === "index")

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: