Autor Zpráva
FJakub
Profil *
byl by nějaký jednoduše PHP nebo něco jiného upload screenshotů( třeba že někdo udělá screenshot ze hry a pak ho uploaduje do databáze na stránku aby šel vydět prosím aby to bylo bez registrace) dííky
zooner
Profil
stačí opravdu velmi krátce hledat na webu a najdeš to co hledáš (http://www.jaknaweb.com/scripty/php-scripty/ruzne)
FJakub
Profil *
já potřebuji aby se to ukládalo na nějakou stránku kde by se to zobrazovalo
zooner
Profil
FJakub
tak teď opravdu nevím co myslíš? myslíš kód nebo uploadovaný soubory?
Venca V
Profil
http://imagevenue.com/
FJakub
Profil *
mylím abych tam uloadoval obrázek s popiskem a on se zobrazil na stránce kde budou zobrazeny všechny up.obrázky
bukaj
Profil
FJakub
Co požaduješ mají i ty nejjednodušší (resp. hlavně ty nejjednodušší) galerie, stačí hledat. Eventuálně si můžeš vytáhnout jen kus kódu, který potřebuješ.

A kdybys jo nic nemohl najít, to je takový problém zkopírovat nějaký návod na upload obrázku a dopsat k tomu stránku zobrazující ty obrázky?
FJakub
Profil *
může te mi poradit proč my to nejde je to na adrese : http://maximus.mysteria.cz/obr.php

a tu máte kód:
Kód:
<?
if (File_Exists("../images/$id.jpeg")):
echo "<TR ALIGN=\"Center\"><TD COLSPAN=2 ALIGN=\"Center\">
<A HREF=\"../images/$id.jpeg\" TARGET=\"_blank\"&gtPripojený obrázek</A>
</TD></TR>";
elseif(File_Exists("../images/$id.gif")):
echo "<TR ALIGN=\"Center\"><TD COLSPAN=2 ALIGN=\"Center\">
<A HREF=\"../images/$id.gif\" TARGET=\"_blank\"&gtPripojený obrázek</A>
</TD></TR>";
else:
echo "<TR><TD COLSPAN=2 ALIGN=\"Center\">Bez obrázku<TD></TR>";
endif;
?>
</FORM>
<?
if(File_Exists("../images/$id.jpeg") or File_Exists("../images/$id.gif")) { ?><title>obr</title>
<TR><TD COLSPAN=2 ALIGN="Center"><FORM ACTION="korektura.php" METHOD="POST">
<INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="smaz" VALUE="<? echo $id; ?>">
<INPUT TYPE="SUBMIT" VALUE="Smazat obrázek"
ONCLICK="return confirm('Opravdu chceš obrázek smazat')"></FORM></TD></TR>
<?
}
?>
<FORM METHOD="POST" ACTION="add_clanek.php" ENCTYPE="multipart/form-data">
<TR>
     <TD><B>Pripojit obrázek</B></TD>
     <TD><INPUT TYPE="FILE" SIZE=50 NAME="obr" ACCEPT="image/*"></TD>
</TR>
if ($send && $obr_size<=20480 && $nadpis && $clanek)
{
  // pokud je zaškrnuto BEZ HTML nahradíme konce rádku tagy
  if ($bezhtml == "ano") $clanek = nl2br($clanek);

  // vložíme clánek do databáze
  @$sql = mysql_query("INSERT INTO clanky VALUES('',$autor,$rubrika,".time().",
        0,0,'$nadpis','$perex','$clanek','$poznamka','n')");
  // uložíme obrázek
 if($obr_size!=0)
{
  $n=MySQL_Insert_Id();
    $a=GetImageSize($obr);
  if($a[2]=="1"):
      Copy($obr, "../images/$n.jpeg");
  elseif($a[2]=="2"):
      Copy($obr, "../images/$n.gif");
  endif;
}
elseif($send)
{
echo "<H3 ALIGN=\"CENTER\">Chybí povinné údaje</H3>\n";
}
   ?>
  <H3 ALIGN="CENTER">Clánek vložen</H3>
  <?
  // ukoncíme skript
  foot();
  exit;
}
// zobrazení formuláre
if($send && $obr_size>=20480)
echo "<H3 ALIGN=\"CENTER\"><FONT COLOR=\"#FF0000\">
                Obrázek má více než 20 KB</FONT></H3>";
?>
<? $size = height=640 width=480("img/obr.jpg"); ?>
<IMG SRC="img/obr.jpg" <? echo $size[3]; ?>>
FJakub
Profil *
poradítemy kde to hledat??? nebo my ho sem napište dííky
BetaCam
Profil
na řádku 52 ti chybí

else {

pokud se tedy nepletu. Což je klidně možné protože takto prasacky napsaný kó už sem neviděl léta. Mícháš tam PHP s HTML jak jablka s hruškami.
FJakub
Profil *
tak my to prosím někdo předlejte dííky
BetaCam
Profil
FJakub

Klidně bych ti to i opravil, ale je to opravdu tak prasácky napsané, že se do toho jen tak někomu chtít nebude. :)
FJakub
Profil *
tak my to prsím udlejte znovu moc děkuji

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: