Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lenkali Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 3. 2008, 20:12:29
Dobrý večer,
Prosím, jak mám upravit zápis, aby to došlo i příjemci email a i příjemci email2? <?php $predmet = $_POST['predmet']; $email = $_POST['email']; $zprava = $_POST['zprava']; $odeslat = $radek ["email"]; $odeslat = $radek ["email2"]; // PROC MI TO PROSIM NEODESILA EMAIL NA DVE ADRESY, JAK MAM UPRAVIT ZAPIS, ABY TO BRALO DVA EMAILY if ($predmet!="" and $email!="" and $zprava!="") { Mail("$odeslat", $predmet, $zprava, "From: " . $email); echo "<span style='font-family: Tahoma; font-size: 12px'>"."<p><strong>E-mail byl úspěšně poslán</strong>.</p>"; } else { echo "<span style='font-family: Tahoma; font-size: 12px'>"."<p>E-mail se <strong>nepodařilo poslat</strong>.</p>"; } ?> |
||
sendy Profil * |
#2 · Zasláno: 30. 3. 2008, 20:20:01
já je vypisuju z databáze když poslám hromadnej mail a mám $prijmence = $zaznam["email"]; a jde mi to
|
||
lenkali Profil * |
#3 · Zasláno: 30. 3. 2008, 20:25:24
SENDY, ja v tom
$odeslat = $radek ["email"]; mám jeden email, ktery patri uzivateli z databaze a ted potrebuju pridat jeden stály email : treba: info@info.cz jen nevim, jak to do toho kodu napsat , aby to poslal i na info@info.cz |
||
Matty Profil |
#4 · Zasláno: 30. 3. 2008, 20:25:56
lenkali
$odeslat = $radek ["email"]; $odeslat = $radek ["email2"]; ... Mail("$odeslat" Nediv se. Pokud chceš odeslat e-mail více lidem, musíš jednotlivé adresa oddělovat čárkou. Např.: mail('karel@seznam.cz, pepa@seznam.cz', ... |
||
lenkali Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 3. 2008, 20:44:22
MATTY, takze to muzu napsat takto?
$odeslat = $radek ["email"] , info@info.cz; Mail("$odeslat", $predmet, $zprava, "From: " . $email); |
||
lenkali Profil * |
#6 · Zasláno: 30. 3. 2008, 21:20:41
MATTY nebo někdo, prosím o pomoc, jak byste to napsali...
|
||
Alphard Profil |
#7 · Zasláno: 30. 3. 2008, 21:32:50
$odeslat = $radek ["email"].", info@info.cz";
|
||
lenkali Profil * |
#8 · Zasláno: 30. 3. 2008, 21:45:13
Už jsem to dala taky jako dva prikazy pod sebe a funguje to taky:
Mail("$odeslat", $predmet, $zprava, "From: " . $email); Mail(" info@info.cz", $predmet, $zprava, "From: " . $email); ALPHARDE, dekuji....a jeste...kdyz uz ten email prijde, tak obe emailove adresy tam jsou videt, jak mam prosim udelat to, aby ta druha adresa: info@info.cz nesla videt v prijemcich? |
||
Alphard Profil |
#9 · Zasláno: 30. 3. 2008, 21:55:49
pošli ji jako slepou kopii
|
||
lenkali Profil * |
#10 · Zasláno: 30. 3. 2008, 22:08:05
Aha, dobře, popřemýšlím, děkuji
|
||
Časová prodleva: 18 let