Autor Zpráva
Petr Werner
Profil *
ahoj mám script pro zobrazení článků z jedné rubriky z databáze.
jak udělat stránkování?? Předem děkuji
<?php
include "db.php";
@$spojeni = mysql_connect($server, $user, $pass);
if (!$spojeni){
	echo "Připojení k databázi se nezdařilo...";
}	

mysql_query("SET NAMES utf8");

mysql_select_db("$databaze");
$rubrika = $_GET['page'];
@$vysledek = mysql_query("SELECT id,nazev,uvod,datum,autor FROM clanky WHERE rubrika = \"$rubrika\" ");
if(!$vysledek){
	echo "Při zpracování došlo k chybě...";
}
if(mysql_num_rows($vysledek) == 0){
	echo "V této rubice se nenachází žádný článek...";
}
else {
	while ($zaznam = mysql_fetch_array($vysledek)){
	echo "<div class='clanek'>";
	echo "<div class='datum'>".$zaznam['datum']."</div>";
	echo "<div class='autor'>".$zaznam['autor']."</div>";
	echo "<div class='nazev'>".$zaznam['nazev']."</div>";
	echo "<div class='uvod'>".$zaznam['uvod']."</div>";
	echo "<a href='?zobraz_clanek&article=".$zaznam['id']."'>Celý článek...</a>";
	echo "</div>";
	}
}
mysql_close($spojeni);

?>
Alphard
Profil
do dotazu přidáš limit a vytvoříš odkazy
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=345
Petr Werner
Profil *
dík moc, něco takového jsem hledal

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: