Autor Zpráva
..m..
Profil *
Prosím vás nevíte někdo jak udělat aby mi přes header("location: index.php);" aby mě aktualizovaly stránky když to mám v iframe.
Alphard
Profil
PHP jede na straně serveru a nemůže ovlivnit stránky v jiných rámech, jen tu svou
..m..
Profil *
Mám fórum v jednom iframe mám zapisovaní zpráv do souboru a v druhém mám jeho čtení potřeboval bych aktualizace stránky ale né přes java script.slzšel jsem že to jde nějak přes url.

Prosím o radu.
bukaj
Profil
..m..
Mám fórum v jednom iframe mám zapisovaní zpráv do souboru a v druhém mám jeho čtení potřeboval bych aktualizace stránky ale né přes java script.slzšel jsem že to jde nějak přes url.
Iframe není zrovna moc dobré řešení, ale proti... Můžeš použít HTTP hlavičku Refresh. Dá se použít pro přesměrování, ale pokud jí zadáš stejnou adresu, akorát obnoví stránku.
..m..
Profil *
To je dobré už sem to výřešíl.Díky všem.Mužete dát LOCK.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: