Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
norx Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 4. 2008, 18:19:02
ahoj mám udělanou kotrulu vkládajícíh dat a pořebuji do javascrptu vypsat jeden údaj ze session a nemůžu to tam dostat poradíte jak?
mám toto: <script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ document.forms.formular.firma.focus(); if(document.forms.formular.proti.value == '') { alert("Není vyplněn kód!"); document.forms.formular.proti.focus(); return false; } else if(document.forms.formular.proti.value != $_SESSION['znak']) { alert("Kó byl zadán chybně!"); document.forms.formular.proti.focus(); return false; } else { return true; } } /* ]]> */ </script> Všem moc děkuju |
||
norx Profil * |
#2 · Zasláno: 3. 4. 2008, 18:20:47
omlouvám se ze začátku chybí kus kódu ale to vám stejně může bejt jedno potřebuji akorát do toho dostat to session
|
||
norx Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 4. 2008, 18:22:37
a ještě jedna omluva blbě zvolená kategorie patří to do javascriptu :( sem dnesak nějakej divnej smažte to tady a já to hodím do java scriptu strašně se omlouvám je mi to líto
|
||
obin Profil * |
#4 · Zasláno: 3. 4. 2008, 18:24:37
řeším podobný problém. Pomocí javovského příkazu Confirm žádám o potvrzení, že uživatel chce opravdu něco smazat a pak potřebuju tu hodnotu true nebo false dostat do php kódu
|
||
nightfish Profil |
#5 · Zasláno: 3. 4. 2008, 18:25:09
else if(document.forms.formular.proti.value != $_SESSION['znak']) {
else if (document.forms.formular.proti.value != "<?php echo $_SESSION['znak']; ?>") { |
||
nightfish Profil |
#6 · Zasláno: 3. 4. 2008, 18:26:02
obin
že uživatel chce opravdu něco smazat a pak potřebuju tu hodnotu true nebo false dostat do php kódu to je problém přesně opačný nicméně řešením je vytvořit HTTP požadavek, ve kterém se toto true nebo false odešle - ajax nebo odeslání formuláře |
||
obin Profil * |
#7 · Zasláno: 3. 4. 2008, 18:45:08
nightfish
což znamená co? zkusil jsem něco v tomto stylu, ale v Javascriptu jsem nikdy nic nedělal a tohle nejede... <script > smazat = confirm("opravdu smazat ?"); if (smazat) document.write(" <form action=\"\" method=\"post\"> <input type=\"hidden\" name=\"opravdu\" value=\"osmaz\"> </form> "); </script> |
||
obin Profil * |
#8 · Zasláno: 3. 4. 2008, 20:56:12
nebo budu vděčný za jakékoli jiné elegantní řešení čistě jen v PHP. Jediné neelegantní řešení co mě napadlo je po kliknutí na "smazat" zobrazit ještě jeden formulář - "opravdu smazat - ano x ne"
|
||
vertigo4 Profil |
#9 · Zasláno: 3. 4. 2008, 21:00:18
obin
a pomocí javascriptu to být nemůže? |
||
obin Profil * |
#10 · Zasláno: 3. 4. 2008, 21:10:14
no může ale už jsem psal že nevím jak s tím. Dva přízpěvky výš jsou vypsány moje pokusy s javascriptem
|
||
vertigo4 Profil |
#11 · Zasláno: 3. 4. 2008, 21:16:57
obin
například při klepnutí na odkaz <a href="unlink.php" onclick="javascript:return confirm('Opravdu chcete smazat?');">Smazat</a> |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0