Autor Zpráva
22k
Profil *
Potreboval bych pichnout se stránkováním ... Např. články si můžu ukladat dle kategorií a vypsat na hlavní stránku např. jen prvních 10 nejaktuálnějších, ale např. v Guestbooku asi těžko. Proto bych potřeboval odkázat nebo ukázát skriptik .. THX
*Čvachta*
Profil *
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=345
22k
Profil *
nekdo dalsi?
www.oknet.sk
Profil *
ake "nekdo dalsi"????? v tom clanku predsa najdes vsetko potrebne, staci sa na tom zamysliet
22k
Profil *
v php jde delat vse vice zpusoby ... rad bych dalsi zpusob ...
VitaZ
Profil
Nebov php jde delat vse vice zpusoby ... rad bych dalsi zpusob ...

Myslím, že i "dalších" způsobů bude princip stejný.
Nebo jakou máš vlastně představu? Dej kdyžtak link na to máš na mysli.
cvachta3
Profil
http://tvorbawww.einstein.cz/clanek/strankovani-v-php/

Jsou tam ještě 3díly -> vylepšování
llook
Profil
Záleží na tom, jak jsou jednotlivé články nebo zprávy v guestbooku uloženy. Jestli je každá v samostatném souboru, všechny v jednom souboru nebo v SQL databázi.
S databází je to nejjednodušší a téměř výhradně se to řeší tou klauzulí LIMIT, přičemž celkový počet záznamů v db se získá funkcí COUNT(), jako v odkazovaném článku na Linuxsoftu.
Na další způsoby určitě přijdeš, pokud nad tím budeš přemýšlet.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.