Autor Zpráva
matthew
Profil
Dobry den,
mam tento kod:

<?php
include "db_config.php";

$postlogin = $_POST['login'];
$postheslo = $_POST['heslo'];

mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD);
mysql_select_db(SQL_DBNAME);

$vysledek = mysql_query("SELECT `login`, `password` FROM `login`  WHERE `login` = '$postlogin' AND `password` = '$postheslo'");

while ($zaznam = MySQL_Fetch_Array($vysledek)){
  if ($zaznam["login"] == $postlogin && $zaznam["password"] == $postheslo){
    if(setcookie("login", $postlogin, time() + 60 * 60));
    if(setcookie("heslo", $postheslo, time() + 60 * 60));
}}

header("Location: /admin/administrace.php");
?>


Na localhostu v pohode... na WZ.CZ taky, ale na mem webu na jinem serveru to nefunguje... Proste se zobrazi jenom bila stranka bez niceho. Ani zadny error, protoze je na serveru vypnuto zobrazovani erroru. Tak se chci zeptat:

Mám ve skriptu něco špatně?
Existuje nějaká funkce v PHP, která by zobrazila ERROR, i kdyz je to (nejspis v php.ini) vypnute?
Joker
Profil
matthew
Je na WZ přenesená databáze? Jsou správně nastavené přihlašovací údaje?

Existuje nějaká funkce v PHP, která by zobrazila ERROR, i kdyz je to (nejspis v php.ini) vypnute?
Funkce error-reporting
Uf, tohle už je dneska třetí dotaz na error-reporting... co se to děje?
matthew
Profil
Joker
Právě že na WZ to jde normálně... ale na mých stránkách to nejde... ty na WZ nejsou... ( http://matous.ptl.cz ).

Připojení k DB je aktivní, ale nezapíšou se cookies a nepřesměruje se stránka...
Ale když dám zápis COOKIES na 1. řádek, zapíše se... když dám na 1. řádek přesměrování, přesměruje se...

A error_reporting(E_ALL); nefunguje, to jsem zkoušel. Asi to fakt nejde, ale pak je to obtížná situace. Error v kódu a já nevím jaký... :-(

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: