Autor Zpráva
Lojzik
Profil *
zdaric ludia mam problem s obrazkom zase :-)
v databazi mam ulozene jmeno obrazku a potrebuju ho vypsat do tabulky (obrázek podle toho jména)
vypadá to nějak takhle:
<?php
session_start();
require_once "prihlasdb.php";

$co="SELECT auta.druh,karoserie,palivo,znacka,stav,km,cena,popis,obr,vlozeno FROM auta where znacka='Alfa Romeo'";
$navrat=mysql_db_query("inzerce", $co);
echo("<table style=\"border:1px solid black;font-size:15;position:relative;top:190\">");
for ($i=0;$i<mysql_num_fields($navrat); $i++){
echo("<td><strong>".mysql_field_name($navrat, $i)."</strong></td>");
}

$q=mysql_query("SELECT obr FROM auta")or print mysql_error();
while (list($druh,$karoserie,$palivo,$znacka,$stav,$km,$cena,$popis,$obr,$vl ozeno) = mysql_fetch_row($navrat))
{
echo("<tr><td style=\"width:70;height:50\">$druh</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$karoserie</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$palivo</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$znacka</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$stav</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$km</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$cena</td>
<td style=\"width:170;height:50\">$popis</td>
<td style=\"width:70;height:50\"><img src=\"inc/soubory/".$q."\"></td>
</td style=\"width:70;height:50\"><td>$vlozeno</td>
</tr>");
}
echo("</table>");


?>
problém je v tom že se nezobrazí obrázek jen okénko obrázku kde když kliknu a dám vlastnosti píše mi to cestu k obrázku http://localhost/Projekt/inc/soubory/Resource%20id což je skoro správně až na to že místo Resource%20id má být název obrázku a pročpa to dělá :-(
WertriK
Profil
Lojzik
No jo šohaju, ty pošleš dotaz do mysql ale už s tím nic neuděláš - nijak to vyhodnotíš a rovnou to vypíšeš což je chyba.

$q=mysql_query("SELECT obr FROM auta")or print mysql_error(); 
echo $q;


Troufám si napsat, že by to mělo být takhle - snad jsem to dobře pochopil ze scriptu

<?php
session_start();
require_once "prihlasdb.php";

$co="SELECT auta.druh,karoserie,palivo,znacka,stav,km,cena,popis,obr,vlozeno FROM auta where znacka='Alfa Romeo'";
$navrat=mysql_db_query("inzerce", $co);
echo("<table style=\"border:1px solid black;font-size:15;position:relative;top:190\">");
for ($i=0;$i<mysql_num_fields($navrat); $i++){
echo("<td><strong>".mysql_field_name($navrat, $i)."</strong></td>");
}

while (list($druh,$karoserie,$palivo,$znacka,$stav,$km,$cena,$popis,$obr,$vl ozeno) = mysql_fetch_row($navrat))
{
echo("<tr><td style=\"width:70;height:50\">$druh</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$karoserie</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$palivo</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$znacka</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$stav</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$km</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$cena</td>
<td style=\"width:170;height:50\">$popis</td>
<td style=\"width:70;height:50\"><img src=\"inc/soubory/".$obr."\"></td>
</td style=\"width:70;height:50\"><td>$vlozeno</td>
</tr>");
}
echo("</table>");
Lojzik
Profil *
jo jo tak to přesně je takže mockrát díky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: