Autor Zpráva
Lojzik
Profil *
zdravím přátelé, nezlobte se ze zas otravuju - holt beginner - kdyz nactu tenhle skript tak se mi porad dokola nacitaji obrazky ale nic se nezobrazi, kde mam prosim chybu? Myslel jsem ze to vyresi mysql close???


<?php
session_start();

include "inc/allform.php";
include "prihlasdb.php";

// Nastavte titul stránky a zahrňte záhlaví HTML.
$titul_stranky = 'Registrace';


if (isset($_POST['najdi'])) { // Zpracovat formulář.





$zprava = NULL; // Vytvořte novou prázdnou proměnnou.

if (strlen($_POST["druh"])>0)
{$jm=($_POST["druh"]);}else{$jm=FALSE;
$zprava.="<p>zapomněli jste vybrat druh!</p>";}


if (strlen($_POST["karoserie"])>0)
{$prjm=($_POST["karoserie"]);}else{$prjm=FALSE;
$zprava.="<p>zapomněli jste vybrat karoserii!</p>";}

if (strlen($_POST["palivo"])>0)
{$e=($_POST["palivo"]);}else{$e=FALSE;
$zprava.="<p>zapomněli jste vybrat palivo!</p>";}

if (strlen($_POST["znacka"])>0)
{$m=($_POST["znacka"]);}else{$m=FALSE;
$zprava.="<p>zapomněli jste vybrat značku!</p>";}

if (strlen($_POST["stav"])>0)
{$u=($_POST["stav"]);}else{$u=FALSE;
$zprava.="<p>zapomněli jste vybrat stav!</p>";}


if (strlen($_POST["cena"])>0)
{$t=($_POST["cena"]);}else{$t=FALSE;
$zprava.="<p>zapomněli jste zadat cenu!</p>";}







$co="SELECT auta.druh,karoserie,palivo,znacka,stav,km,cena,popis,obr,vlozeno FROM auta where znacka='".$_POST["znacka"]."'
and druh='".$_POST["druh"]."' and karoserie='".$_POST["karoserie"]."' and palivo='".$_POST["palivo"]."'
and stav='".$_POST["stav"]."'and cena='".$_POST["cena"]."'ORDER BY vlozeno DESC";
$navrat=mysql_db_query("inzerce", $co);

mysql_close();

echo("<table cellpadding=\"10\" style=\"border:1px solid black;font-size:15;position:relative;top:390\">");
for ($i=0;$i<mysql_num_fields($navrat); $i++){
echo("<td><strong>".mysql_field_name($navrat, $i)."</strong></td>");
}


while (list($druh,$karoserie,$palivo,$znacka,$stav,$km,$cena,$popis,$obr,$vl ozeno) = mysql_fetch_row($navrat))
{
echo("<tr><td style=\"width:70;height:50\">$druh</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$karoserie</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$palivo</td>
<td style=\"width:70;height:50;font-size:14;color:blue\">$znacka</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$stav</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$km</td>
<td style=\"width:70;height:50\">$cena</td>
<td style=\"width:170;height:50\">$popis</td>
<td style=\"width:70;height:50\"><a href=\"#\"><img style=\"width: 80px;
height: 60px\" src=\"inc/soubory/".$obr."\"></a></td>
</td style=\"width:70;height:50\"><td>$vlozeno</td>

</tr>");
}

echo("</table>");

mysql_close();
}



?>
nightfish
Profil
kdyz nactu tenhle skript tak se mi porad dokola nacitaji obrazky ale nic se nezobrazi, kde mam prosim chybu?
pokud se nic nezobrazí, tak:
- inc/soubory/$obr není správná cesta k obrázku
- dotaz do databáze neproběhne správně (viz mysql_error())
Harwen
Profil
Máš to kopírovaný přímo ze zdrojáku?
Protože jestli jo tak jak jsem to prolítnul tak jsem si všimnul tohodle:

while (list($druh,$karoserie,$palivo,$znacka,$stav,$km,$cena,$popis,$obr,$vl ozeno) = mysql_fetch_row($navrat))

To by mohl bejt problém ;-)
Lojzik
Profil *
no tak nevim skript je zkopnutaj z pspadu vlozeno asi neni problem protoze kdyz ji umazu tak se nic nezmeni a mysql error nic nevyhazuje, porad to jakoby nacita obrazky ale nemuze to nacitat protoze jsou tam jen 4 takze je to zrejme bere porad dokola...
Lojzik
Profil *
zvláštní je že skript by se měl provádět až když: if (($_POST['najdi'])) jenže on vlastně začne hned při načtení stránky a pak běhá pořád dokola aniž by něco udělal... to jsem z toho fakt už jelen
Lojzik
Profil *
tak vyřešeno stačilo smaznout include "inc/allform.php"; includoval jsem stránku do stránky(té samé) :-))

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: