Autor Zpráva
Jan Tvrdík
Profil
Stáhnout obsah stránky pomocí file_get_contents není problém.
Jak ale stáhnout obsah stránky vyžadující přihlášení? To znamená, jak udělat asi něco takového:

1. poslat stráce přihlašovací data, tak je ověří a založí session.
2. stáhnout obsah "chráněné" stránky. Ta ověří session a vrátí požadovaný obsah.

Napadámě, že se to bude možná dělat pomocí socketového spojení. Jak to ale řešit konkrétně nevím.
DJ Miky
Profil
Jestli se ty přihlašovací údaje mají posílat POSTem, je možné použít CURL, pokud to hosting podporuje.
Jan Tvrdík
Profil
DJ Miky
Poslat data POSTem není problém. Stejně jako stáhnout stránku. Problémem zůstává, jak to propojit, aby ta stránka, kterou stahuji věděla, že jsem ten, kdo se nedávno přihlásil.
bukaj
Profil
Jan Tvrdík
aby ta stránka, kterou stahuji věděla, že jsem ten, kdo se nedávno přihlásil
Zjednodušeně řečeno by mělo, myslím, stačit předat té stránce zpátky cookies, které nastavila. S CURL by to určitě nějak mělo jít.
K
Profil *
rikam to tu uz mozna par let.. fsockopen()
bukaj
Profil
K
rikam to tu uz mozna par let.. fsockopen()
CURL je v podstatě fsockopen() bez toho, abys musel znát HTTP ;)
_dot_
Profil *
Jak to dopadlo, ma nekdo nejaky priklad?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0