Autor Zpráva
TomAsQo
Profil
ahoj,
ako sa da v php orezat obrazok(chcem totiz orezat jeden jeho rozmer a potom spravit thumbian tvaru stvorca, aby boli zachovane jeho pomery). poviete mi prosim aspon funkciu, ktora to robi(len to orezanie, ostatne uz viem ;-])? diky :)
DJ Miky
Profil
Vytvoříš si druhý obrázek ve tvaru čtverce (o rozměru té zachované strany) a zkopíruješ do něj čtvercovou část toho původního pomocí imagecopy(). (Možná by se mohl zkopírovat i celý, měl by se sám oříznout, když je větší.)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: