Autor Zpráva
pito
Profil
Zdar chci se zeptat jak vložim tento formulář do toho hle php scriptu.Dik

formulář:
<form action="login_zpracuj.php" method="post">
<input type="hidden" name="sent" value=""/>

<table cellpadding="0" cellspacing="10" border="0">
<tr><td><b>Nick:</b></td><td>
<input class="tabreg" type="text" name="jmeno" maxlength="32"/>
</td></tr>

<tr><td><b>Heslo:</b></td><td>
<input class="tabreg" type="password" name="heslo" maxlength="32"/>
</td></tr>

<td colspan='2'>
<input class="submit" type="submit" name="send" value="Přihlaš"/>
</td></tr></table></form>


php soubor:
<?php
/*
* Vypiseme zda je uzivatel prihlasen, pokud ano tak jeho jmeno...
* V přihlašovacím skriptu jsme nastavili $_SESSION['prihlasen']=1, pokud se $_SESSION['prihlasen'] opravdu rovná jedničce, uživatel je přihlášen.
*/
if(isset($_SESSION['prihlasen']) and $_SESSION['prihlasen']==1){
echo "Uživatel<strong>: ".$_SESSION['login'] . " </font></strong><br><br> <a href='logout.php?logout=yes'> Odhlásit se</a>";
}else{
echo "Uživatel: <b>Nepřihlášen</b>";

}
?>

potřebuji ten formulář vložit jak je echo "Uživatel: <b>Nepřihlášen</b>";
TSD
Profil *
vložení textu umíš

apostrof vložíš \apostrof
uvozovky vložíš \uvozovky
Mastodont
Profil
Nebo prostě vyskočíš z PHP a vložíš ten formulář.
orava
Profil
<?php
/*
* Vypiseme zda je uzivatel prihlasen, pokud ano tak jeho jmeno...
* V přihlašovacím skriptu jsme nastavili $_SESSION['prihlasen']=1, pokud se $_SESSION['prihlasen'] opravdu rovná jedničce, uživatel je přihlášen.
*/
if(isset($_SESSION['prihlasen']) and $_SESSION['prihlasen']==1){
echo "Uživatel<strong>: ".$_SESSION['login'] . " </font></strong><br><br> <a href='logout.php?logout=yes'> Odhlásit se</a>";
}else{
echo "Uživatel: <b>Nepřihlášen</b>";

?>

<form action="login_zpracuj.php" method="post">
<input type="hidden" name="sent" value=""/>

<table cellpadding="0" cellspacing="10" border="0">
<tr><td><b>Nick:</b></td><td>
<input class="tabreg" type="text" name="jmeno" maxlength="32"/>
</td></tr>

<tr><td><b>Heslo:</b></td><td>
<input class="tabreg" type="password" name="heslo" maxlength="32"/>
</td></tr>

<td colspan='2'>
<input class="submit" type="submit" name="send" value="Přihlaš"/>
</td></tr></table></form>

<?php
}
?>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: