Autor Zpráva
pito
Profil
Nechce mi odeslat formular po odeslani to pise ze Nebyl odeslán formulář

Tady je script ktery ma formular zpracovat:

<?php
ob_start(); // cachujeme vystup
if(isset($_POST['sent'])){ // pokud byl odeslan formular pokracuj timto
$jmeno=trim($_POST['jmeno']);
$tip454=trim($_POST['tip454']);
$tip455=trim($_POST['tip455']);
$tip456=trim($_POST['tip456']);
$tip457=trim($_POST['tip457']);

if($jmeno==""){ // pokud nebylo vyplněno něco z toho, co je povinné, dáme vědět a skript ukončíme
echo "Pro odeslání tiketu se musíte přihlásit!";
}else{ // povinné udaje vyplněny vsechny
require "db.php"; // pripojime se k databazi
$PocetStejnych=mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM `tipy` WHERE `jmeno`='$jmeno'"),0);
if($PocetStejnych!=0){ // pokud v db je jiz takove jmeno nebo heslo...
echo "Už jste tipoval/a!!!";
}
$VlozData=mysql_query("INSERT INTO tipy VALUES ('', '$jmeno', '$tip454', '$tip455', '$tip456', '$tip457')") or die (mysql_error());
// Vlozim do tabulky hodnoty - prvni je ID - nevyplnim, tvori se samo.
// Jako posledni hodnota je "0", to jsou ty prava uzivatele.
header ("Location: index.php?page=tipy");


}
}else{
echo "Nebyl odeslán formulář";
}
// pokud pouzijete HEADER LOCATION tak by pred nim nemelo byt zadne platne ECHO

// samozrejme zde muze byt presmerovani na jinou stranku pomoci
// header ("Location: index.php");
ob_end_flush();
?>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.