Autor Zpráva
Rokka
Profil
Ahoj

mam takovy problem, kdyz kliknu na strankach nize na tlacitko odeslat tak se hodi hlaska o odeslani mailu pod oba dva formulre, nevite jak to oddelit? zkousel jsem pojmenovat dva formulare ¨zvlast a nepomohlo. nastavit jmena zvlat na tlacitku odeslat a take nepomohlo? Nevite jak?

http://www.reklamka.kvalitne.cz/kontakty.php
orava
Profil
dasi si name buttonov a potom
isset($_POST["meno-buttona01"]){//odoslenie formulara 1}
isset($_POST["meno-buttona02"]){ //odoslanie fomrulara 2}
pokker
Profil *
kam ukladas chybove hlasky ?? formular se podle kodu neposila sam na sebe ....
Rokka
Profil
mel by na stejnou stranku. nebo spis tam mam nastaveny na kontakty.php?send

mel jsem i varinatu na misto kontakty.php?send u leveho formulare odeslat1.php?send a u praveho odeslat2.php?send
pokker
Profil *
myslel som to inak ja ukladam chybove hlasky niekedy do session ... teda kdyz něco zkolabuje pak je navrat na formular a pod formularem mam if (isset($_session['error'])) echo ... blabla tak som to mzslel
Rokka
Profil
nedelal jsem ten skript pac jsem na phpko uplnej laik. ale takovahle syntaxe tam mam pocit je
pokker
Profil
tak potom musis najit kam sa ti ukladaju chybove hlasky pokial do session musis si zvoli pre druhy formular ( cudujsasvete ) aj druhu session inak pomienka a isset bude vzdy v oboch pripadoch zhodna a prirodzene ti zobrazy chybove hlasky vzdy pod oboma formularmi

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: