Autor Zpráva
pito
Profil
zdar, mam v db tipy uzivatelu a potrebuji aby mi to automaticky vypocitalo body.Body mam porad stejne: 1= 1bod, 0=3body, 2=1bod, 10 a 02 je za 0,5 bodu.A napisu nekde vysledek zapasu a v tom mi to spocita ty body u kazdeho uzivatele.
bukaj
Profil
pito
Popiš pořádně svůj problém, prosím.
Kajman_
Profil *
select
uzivatel,
sum(if(vysledek=tip,1,0)*if(vysledek='0',3,1)+if(vysledek in ('1','0') and tip='10',0.5,0)+if(vysledek in ('2','0') and tip='02',0.5,0)) bodu
from tabulky
group by uzivatel
pito
Profil
trochu jsem to nepochopil ty cisla
pito
Profil
spravny tip je 1 a 0 jo?
pito
Profil
Mam v db tipy uzivatelu a potrebuji aby mi to automaticky vypocitalo body.Body mam porad stejne: 1= 1bod, 0=2body, 2=1bod, 10 a 02 je za 0,5 bodu.A napisu nekde vysledek zapasu a v tom mi to spocita ty body u kazdeho uzivatele.

tabulku v db mam takhle:

jmeno tip100 tip101 tip102
kaja 1 2 0
pitr 0 2 10
okan 2 02 1

Napisu nekde vysledek:
tip100=1
tip101=2
tip102=0

a ted to spocita body u kazdeho uzivatele:
jmeno body
kaja 4
pitr 1,5
okan 0,5


uz mi nekdo psal vysledek ale nejak se v tom nevyznam v tych cislech.
select
uzivatel,
sum(if(vysledek=tip,1,0)*if(vysledek='0',3,1)+if(vysledek in ('1','0') and tip='10',0.5,0)+if(vysledek in ('2','0') and tip='02',0.5,0)) bodu
from tabulky
group by uzivatel


predem vsem dik.
pito
Profil
prosim jak to udelam

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: