Autor Zpráva
lukec
Profil
Nevíte někdo, jak pomocí php smazat složku i se soubory, které jsou v ní?
Matty
Profil
lukec
Zkoušels unlink()?
Alphard
Profil
lukec
prvně se musí smazat soubory
při troše hledání určitě najdeš hotovou funkci, nebo ji vytvoř, je to pár řádků
MAra
Profil *
Ahoj prosím pomoc. Nejde mi smazat soubor bmp. Je to nějakej zdrojovej kód a nejde ani přesunout ani přejmenovat ani vymazat. Štve mě to. Nevíte někdo co s tím???
AM_
Profil
MAra
asi by to chtělo nastavit vyšší inteligenci uživatele.

a) tady jsi v diskusi o PHP, vlákně, kde se před rokem řešila funkce unlink()
b) bmp je obrázek a ne zdrojový kód
c) asi jsi ho napsal lihovkou na sklo. Z tvého popisu problému nikdo nic nezjistí, nevíme operační systém, vrácené chybové hlášky, způsob mazání (přímo, síť, FTP..)
fopen
Profil *
chcelo by to rekurzivne mazanie

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: