Autor Zpráva
dazdnik
Profil
Zdravim.

Neporadite mi ako mam vystup tejto funkcie poslovenstit?
namiesto "sunset"=>"Zapad slnka" a podobne?

Skusal som to takymto sposobom ale marna snaha...

$slnko = date_sun_info(time('f d Y'), 48.4867, 21.2333);
foreach ($slnko as $key => $val) {
$key=array('sunset'=>'Zapad slnka');
echo "$key: " . date("H:i:s", $val) . "<br />";
}


Chcel by som z tohto

sunrise: 04:20:09
sunset: 17:08:19
transit: 10:44:14
civil_twilight_begin: 03:57:15
civil_twilight_end: 17:31:14
nautical_twilight_begin: 03:30:13
nautical_twilight_end: 17:58:15
astronomical_twilight_begin: 03:02:43
astronomical_twilight_end: 18:25:46

toto

Vychod Slnka: 04:20:09
Zapad Slnka: 17:08:19
Tranzit: 10:44:14
...
Joker
Profil
dazdnik
Příklad:
$slovensky = array("sunrise"=>"Vychod Slnka", "sunset"=>"Zapad Slnka", "transit"=>"tranzit" /* atd. */);

$slnko = date_sun_info(time('f d Y'), 48.4867, 21.2333);
foreach ($slnko as $key => $val) {
echo $slovensky[$key].": " . date("H:i:s", $val) . "<br />";
}
kajaman
Profil
možná to nebude úplně elegantní, ale co třeba tohle:

$pole = array_values($slnko);
echo "Vychod Slnka: ".$pole[0]."<br />";
echo "Zapad Slnka: ".$pole[1]."<br />";


...aha Joker mě předběhl :)
dazdnik
Profil
Dakujem obom vyriesil som to takto hlavne kvoli usporiadaniu prvkov v poli...

$slnko = date_sun_info(time(), 48.4867, 21.2333);
$pole = array_values($slnko);
echo "Tranzit: ".date("H:i:s", $pole[2])."<br />";
echo "Západ Slnka: ".date("H:i:s", $pole[1])."<br />";
echo "Koniec občianského súmraku: ".date("H:i:s", $pole[4])."<br />";
echo "Koniec nautického súmraku: ".date("H:i:s", $pole[6])."<br />";
echo "Koniec astronomického súmraku: ".date("H:i:s", $pole[8])."<br />";
echo "Začiatok astronomického úsvitu: ".date("H:i:s", $pole[7])."<br />";
echo "Začiatok nautického úsvitu: ".date("H:i:s", $pole[5])."<br />";
echo "Začiatok občianského úsvitu: ".date("H:i:s", $pole[3])."<br />";
echo "Východ Slnka: ".date("H:i:s", $pole[0])."<br />";

a chcem sa opytat ci by slo urobit toto formou odpocitavania.
Bolo by to praktickejsie vidiet kolko casu ostava. Nechcem aby ste to prepisali ale na nejakom inom priklade ukazali
Joker
Profil
kajaman, dazdnik
Nebo t-tak, no :)
Já si rovnou představil, že se to bude překládat i do dalších jazyků :-)

chcem sa opytat ci by slo urobit toto formou odpocitavania.
Šlo, prostě by se vzal ten čas, aktuální čas a spočítal rozdíl.
Ale kdyby to mělo odpočítávat dynamicky (tj. že přeblikávají číslíčka), bude potřeba Javascript.
dazdnik
Profil
No ja by som práve chcel to preblikavanie. Ale javascript... a s tým by ste mi nepomohli respektíve neurobili?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0