Autor Zpráva
asd
Profil *
kde je chyba.Nechce se mi to ulozit do db ta tabulka

<? php

function reCount()
{
$sql = "SELECT d_tym, h_tym, d_goly, h_goly, kontumace, trest1, trest2
FROM vysledky
WHERE schvaleno = 2
AND id_souteze = $this->soutezID" or die("Nastala chyba: " . mysql_error());




$msql = mq($sql);
if (mnr($msql))
{
// inicializace
$this->init(&$data);

while ($r = mfo($msql))
{
// nastaveni promennych
$domaci = $r->d_tym;
$hoste = $r->h_tym;
$g1 = $r->d_goly;
$g2 = $r->h_goly;
$kontumace = $r->kontumace;
$trest1 = $r->trest1;
$trest2 = $r->trest2;

// vypocet

// domaci vyhrali
if ($g1 > $g2 && $kontumace != 3)
{
// nastavime domaci
$data[$domaci]["pz"]++;
$data[$domaci]["v"]++;
//$data[$domaci]["r"]++;
//$data[$domaci]["p"]++;
$data[$domaci]["gf"] += $g1;
$data[$domaci]["ga"] += $g2;
$data[$domaci]["pts"] += 3;
$data[$domaci]["trest"] += $trest1;

// nastavime hosty
$data[$hoste]["pz"]++;
//$data[$hoste]["v"]++;
//$data[$hoste]["r"]++;
$data[$hoste]["p"]++;
$data[$hoste]["gf"] += $g2;
$data[$hoste]["ga"] += $g1;
//$data[$hoste]["pts"] += 3;
$data[$hoste]["trest"] += $trest2;

}
// vyhrali hoste
elseif ($g1 < $g2 && $kontumace != 3)
{
// nastavime domaci
$data[$domaci]["pz"]++;
//$data[$domaci]["v"]++;
//$data[$domaci]["r"]++;
$data[$domaci]["p"]++;
$data[$domaci]["gf"] += $g1;
$data[$domaci]["ga"] += $g2;
//$data[$domaci]["pts"] += 3;
$data[$domaci]["trest"] += $trest1;

// nastavime hosty
$data[$hoste]["pz"]++;
$data[$hoste]["v"]++;
//$data[$hoste]["r"]++;
//$data[$hoste]["p"]++;
$data[$hoste]["gf"] += $g2;
$data[$hoste]["ga"] += $g1;
$data[$hoste]["pts"] += 3;
$data[$hoste]["trest"] += $trest2;
}
// remiza
elseif ($g1 == $g2 && $kontumace != 3)
{
// nastavime domaci
$data[$domaci]["pz"]++;
//$data[$domaci]["v"]++;
$data[$domaci]["r"]++;
//$data[$domaci]["p"]++;
$data[$domaci]["gf"] += $g1;
$data[$domaci]["ga"] += $g2;
$data[$domaci]["pts"] += 1;
$data[$domaci]["trest"] += $trest1;

// nastavime hosty
$data[$hoste]["pz"]++;
//$data[$hoste]["v"]++;
$data[$hoste]["r"]++;
//$data[$hoste]["p"]++;
$data[$hoste]["gf"] += $g2;
$data[$hoste]["ga"] += $g1;
$data[$hoste]["pts"] += 1;
$data[$hoste]["trest"] += $trest2;
}
// kontumace pro oba
elseif ($g1 == $g2 && $kontumace == 3)
{
// nastavime domaci
$data[$domaci]["pz"]++;
//$data[$domaci]["v"]++;
//$data[$domaci]["r"]++;
$data[$domaci]["p"]++;
$data[$domaci]["gf"] += 0;
$data[$domaci]["ga"] += 3;
//$data[$domaci]["pts"] += 1;
$data[$domaci]["trest"] += $trest1;

// nastavime hosty
$data[$hoste]["pz"]++;
//$data[$hoste]["v"]++;
//$data[$hoste]["r"]++;
$data[$hoste]["p"]++;
$data[$hoste]["gf"] += 0;
$data[$hoste]["ga"] += 3;
//$data[$hoste]["pts"] += 1;
$data[$hoste]["trest"] += $trest2;
}

} // while end
} // numrows > 0 ?




}

function insertData($data)
{
if (is_array($data))
{
foreach ($data as $tymID => $pole)
{
$ins = "INSERT INTO tabulka_poradi SET ";
$ins .= " id_tymu = $tymID,
kolo = $this->round,
id_souteze = $this->soutezID,
pz = '{$data[$tymID]["pz"]}',
v = '{$data[$tymID]["v"]}',
r = '{$data[$tymID]["r"]}',
p = '{$data[$tymID]["p"]}',
gf = '{$data[$tymID]["gf"]}',
ga = '{$data[$tymID]["ga"]}',
pts = '{$data[$tymID]["pts"]}',
trest = '{$data[$tymID]["trest"]}'
";

//echo $ins . "<br />";
$ins = mq($ins);
//echo mysql_error();
}
}
}
?>
Matty
Profil
asd
Vypisuje to něco?
Jen tak jsem prolít kód, ale nenašel jsem připojení k MySQL.
asd
Profil *
pise to chybu Parse error: parse error in /3w/wz.cz/i/icq5pool/nabidka1.php on line 13
asd
Profil *
nevim jak na to aby mi to jelo vybral jsem si způsob číslo 2. Tabulka se nechce ulozit do db.Kod je na tehle strance http://www.rjwebdesign.net/Blog/PHP/20080113-Generovani-Nejen-Fotbalov e-Tabulky
Matty
Profil
while ($r == mfo($msql)) - zkus tohle
ninja
Profil
asd tak mas chybu v syntaxi na radce 13
asd
Profil *
porad nic.To se musi prvne vytvorit tabulka v db ne?
Warden
Profil
tabulku asi potřebovat budeš, nicméně syntax err nemá s existencí tabulky nic společného

spíš mě tam udivuje to $this->...ty jsi někde v objektu?
asd
Profil *
v objektu?ne
Warden
Profil
asd
no pak nechápu, co tam to $this dělá? $this je extra proměnná objektu odkazující na objekt samotný...jestli nejsi v objektu, pak by tam být neměla
Joker
Profil
asd
kde je chyba.Nechce se mi to ulozit do db ta tabulka
Je to rozbitý.
Trochu bližší popis problému by nebyl?

pise to chybu Parse error: parse error in /3w/wz.cz/i/icq5pool/nabidka1.php on line 13
No... a řádek 13 je který?
asd
Profil *
Kod je na tehle strance http://www.rjwebdesign.net/Blog/PHP/20080113-Generovani-Nejen-Fotbalov e-Tabulky
Warden
Profil
doporučuji delete script a napsat si nějaké vlastní řešení
pito
Profil
hmm ale ja nevim prave jak na to
pito
Profil
schanim taky neco takoveho
pito
Profil
Mam v db tipy uzivatelu a potrebuji aby mi to automaticky vypocitalo body.Body mam porad stejne: 1= 1bod, 0=2body, 2=1bod, 10 a 02 je za 0,5 bodu.A napisu nekde vysledek zapasu a v tom mi to spocita ty body u kazdeho uzivatele.

tabulku v db mam takhle:

jmeno tip100 tip101 tip102
kaja 1 2 0
pitr 0 2 10
okan 2 02 1

Napisu nekde vysledek:
tip100=1
tip101=2
tip102=0

a ted to spocita body u kazdeho uzivatele:
jmeno body
kaja 4
pitr 1,5
okan 0,5


uz mi nekdo psal vysledek ale nejak se v tom nevyznam v tych cislech.
select
uzivatel,
sum(if(vysledek=tip,1,0)*if(vysledek='0',3,1)+if(vysledek in ('1','0') and tip='10',0.5,0)+if(vysledek in ('2','0') and tip='02',0.5,0)) bodu
from tabulky
group by uzivatel


predem vsem dik.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: