Autor Zpráva
Medvídek
Profil
Mam problém,
Funkce

if(file_exists ("http://pencin.tomjanda.eu/albums/".$nahled))


ale pokud si dam vypsat
http://pencin.tomjanda.eu/albums/".$nahled

tak vse v poradku :(
Joker
Profil
Medvídek
Vysvětlení:
http://cz.php.net/file_exists
As of PHP 5.0.0, this function can also be used with some URL wrappers. Refer to List of Supported Protocols/Wrappers for a listing of which wrappers support stat() family of functionality.

http://cz.php.net/manual/en/wrappers.http.php
Supports stat() No
Medvídek
Profil
Děkuju, to jsme netušil, místo toho budu raději zjišťovat příponu.
Joker
Profil
Stačí ten soubor prostě zkusit načíst, ne? Buď to půjde, nebo nepůjde...
vertigo4
Profil
Medvídek
ano, jak píše Joker -->
if(file_get_contents("http://pencin.tomjanda.eu/albums/".$nahled)) {

           } else {

       }
        

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: