Autor Zpráva
Nobody
Profil *
Mám dotaz
Je možné, když v php vytvořím formulář pro upload a po stisknutí tlačítka odeslat:
-aby se načítaný soubor uložil např do složky "images"
-a zárověň zapsat třeba do souboru galerie.php tag,který by odkazoval na tento obrázek,tzn:že na výstupu by se celá tato operace projevila jako přidání nového obrázku do galerie.

Děkuji za jakoukolliv odpověď.
Matty
Profil
Nobody
Ano, možné to je. Pročti si pár PHP tutoriálů a budeš vědět víc.
OT: Formulář v PHP nevytvoříš.
Měsíček
Profil
No ptal jsi se jestli je to možné, tak ti odpovím - ano je to možné.
vertigo4
Profil
Nobody
tohle by ti mohlo pomoci

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: