21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Chuck
Profil
Chtěl bych se zeptat, kde mám chybu:


<body>

<?

$id = $_GET["id"];

$text = '

text článku

';

$print = '<input class="print" type="image" src="../../../../gr/print.bmp" value="Tisknout" onclick="window.print('?id=print')">';


if ($id = 'print')
{
$1 = ('<table class="print"><td class="print">');
$2 = ('</table>');
};
else{
$1 = (include("../../file-w.php"));
$2 = ($print . include("../../file-z.php"));
};


echo($1 . $text . $2);

?>


</body>


Má to dělat to, že když dám normální adresu článku, tak je to verze s menu, hlavičkou, zápatím a tlačítkem pro tisk. Při kliknutí se má vytisknout soubor ?id=print, který má obsahovat jen samotný článek.
Zdeněk Košťál
Profil
Chuck
Použij raději tiskové styly, nemusíš dělat zbytečnou zátěž na server.
Chuck
Profil
Ale to pak budu muset includovaný části a tlačítko vypozicovat někam -10000, ne?
Casero
Profil
if ($id == 'print')
Zdeněk Košťál
Profil
Chuck
Částem, které nebudeš chtít vytisknout, jednoduše nastavíš
display: none;
Chuck
Profil
Udělám to pomocí tiskových stylů, nenapadlo mě to. Děkuji za radu...
Chuck
Profil
Jenže mě se vytiskne jen lišta s ic reklamou

<body>
<span class="noprint">
<include ("../../file-w.php"); ?>
<span class="yesprint">

článek

</span>
</include ("../../file-z.php"); ?>
</span>
</body>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0