Autor Zpráva
pito
Profil
Zdravim,
Potrebuji poradit jak mam udelat vypis od uzivatele ktery natipoval nejake zapasy.

Priklad:
Uzivatel se prihlasi a natipuje nejake zapasy ktere se poslou do db.V pravem menu je odkaz Moje tipy kdyz na to klikne melo by mu najet jeho tipy ktere natipoval.Jenze problem je v tom ze tam nenajedou jeho tipy ale jeho nastaveni teda:
Jméno: Karel
Přijmení: Pstrek
atd...

Odkaz je takovy: <a href='index.php?id=".$_SESSION['UserId'] . "'> Moje tipy</a>

a v indexu mam potom tohle:

<?
$id=$_GET["UserId"];
$vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM uzivatele WHERE id = '$id' ");
while ($zaznam2=MySQL_Fetch_Array($vyber)):
echo "<table class='table' align='center' width='250'>";
echo "<tr bgcolor='#333333'><td><center><b>".$zaznam2['jmeno']."</b></center></t d><td></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Jméno:</td><td><center>".$zaznam2['celejmeno']." </center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Datum narození:</td><td><center>".$zaznam2['den'].".".$zaznam2['mesic'].".". $zaznam2['rok']."</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Národnost:</td><td><center>".$zaznam2['zem']."</ center></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Počet dobrých tipů:</td><td><center>".$zaznam2['dobrytip']."</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Počet špatných tipů:</td><td><center>".$zaznam2['spatnytip']."</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Body:</td><td><center>".$zaznam2['body']."</cent er></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>1.sezóna:</td><td><center>- místo</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Hráč kola:</td><td><center>0x</center></td></tr>";
echo "</table>";
echo "<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>< br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><b r><br><br><br>
<br><br>";
endwhile;
?>


<?
$id=$_GET["UserId"];
$vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM tipy WHERE id = '$id' ");
while ($zaznam2=MySQL_Fetch_Array($vyber)):
echo "<table class='table' align='center' width='250'>";
echo "<tr>
<td>Liverpool - Newcastle</td><td><center>".$zaznam2['tip100']."</center></td>
</tr>
<tr>
<td>Arsenal - Chelsea</td><td><center>".$zaznam2['tip101']."</center></td>
</tr>";
echo "</table>";
endwhile;
?>


To prvni je na Profil a ten druhy na tipy.Jenze mne porad najede to prvni
Akacko
Profil
pito
Třeba udělaš takovyto odkáz:
<a href='index.php?id=".$_SESSION['UserId'] . "&amp;zobraz=tip'> Moje tipy</a>
<a href='index.php?id=".$_SESSION['UserId'] . "&amp;zobraz=profil'> Profil</a>
a potom už jen
if ($_GET['tip'])
{
//Tipy
}

if ($_GET['profil'])
{
//Profil
}


jo a k tomuto:
$zaznam2['tip101']

To v databázi máš sloupečky tip1, tip2, tip3, ..., tip100?
nebo to číslo má jiný význam?
TSD
Profil
A čím určuješ, jestli hcceš vidět profil nebo tipy?

btw:
Navrhuji, aby se na úvodní stránku jpw přidala nová rubrika "pitův tipovací systém. Made by jpw."
pito
Profil
no mam to jako sloupce tip100,tip101,.......,tip148
pito
Profil
jde to udelat nejak jinak abych nemnel tolik sloupcu v db?
TSD
Profil
Nejen že to jde, ale pokud to má mít smysl, je to bezpodmínečně nutné.
orava))
Profil *
co takto tabulku TIPy a tam bude
TIP
CISLO TIPU (1...148)
ID
pito
Profil
hmm to by slo ale zapis nevim jak udelam.Mam to takhle:

nabidka.php

<form action="tipy_zpracuj.php" method="post">
<table border="0">
<tr>
<td>Nick:</td>
<td valign="middle">
<input class="tabreg" name="jmeno" value="<?php echo ($_SESSION['prihlasen'] ? $_SESSION['login'] : '') ?>" size="20" readonly maxlength="50"/>
</td>
</tr>

</table>

</center>

<br><br>

<a name="fotbal-anglicka"></a>
<table class="table" border="0" cellspacing="1" cellpadding="2" align="center">
<tr><td colspan="8" bgcolor="#FEAA4A"><font color="black">
<b>Fotbal&nbsp;&nbsp;<img src="flags/uk.gif">&nbsp;Anglická 1. liga</b></center></td>
</tr>
<tr bgcolor="black">
<td><b><font color="white">PŘILEZITOST</b></td>
<td><center><b><font color="white">TIPY DO:</b></td>
<td><center><b><font color="white">1</b></td>
<td><center><b><font color="white">0</b></td>
<td><center><b><font color="white">2</b></td>
<td><center><b><font color="white">10</b></td>
<td><center><b><font color="white">02</b></td>
<td><center><b><font color="white">Nic</b></td>
</tr>

<tr bgcolor="#272727">
<?
if (Date("Y-m-d H:i:s") < "2008-04-26 13:45:00") {
echo "
<td style='width:180px'>Chelsea - Manchester United</td>
<td style='width:100px'>26.4 13:45</td>
<td style='text-align:center'><input type='radio' name='tip100' value='1' /></td>
<td style='text-align:center'><input type='radio' name='tip100' value='0' /></td>
<td style='text-align:center'><input type='radio' name='tip100' value='2' /></td>
<td style='text-align:center'><input type='radio' name='tip100' value='10' /></td>
<td style='text-align:center'><input type='radio' name='tip100' value='02' /></td>
<td style='text-align:center'><input type='radio' name='tip100' value='none' /></td>";
}
else {
echo "";
}
?>
</tr>


.......atd

</table>


tipy_zpracuj.php

<?php
ob_start(); // cachujeme vystup
if(isset($_POST['sent'])){ // pokud byl odeslan formular pokracuj timto
$jmeno=trim($_POST['jmeno']);
$tip100=trim($_POST['tip100']);

........atd


if($jmeno==""){ // pokud nebylo vyplněno něco z toho, co je povinné, dáme vědět a skript ukončíme
echo "Pro odeslání tiketu se musíte přihlásit!";
}else{ // povinné udaje vyplněny vsechny
require "db.php"; // pripojime se k databazi
$PocetStejnych=mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM `tipy` WHERE `jmeno`='$jmeno'"),0);
if($PocetStejnych!=0){ // pokud v db je jiz takove jmeno nebo heslo...
echo "Už jste tipoval/a!!!";
}

$VlozData=mysql_query("INSERT INTO tipy VALUES ('', '$jmeno', '$tip100', '$tip101' .......atd)") or die (mysql_error());
// Vlozim do tabulky hodnoty - prvni je ID - nevyplnim, tvori se samo.
// Jako posledni hodnota je "0", to jsou ty prava uzivatele.
header ("Location: index.php?id=odeslano");
}

}
}else{
echo "Nebyl odeslán formulář";
}
// pokud pouzijete HEADER LOCATION tak by pred nim nemelo byt zadne platne ECHO

// samozrejme zde muze byt presmerovani na jinou stranku pomoci
// header ("Location: index.php");
ob_end_flush();
?>
Kcko
Profil
Odkaz je takovy: <a href='index.php?id=".$_SESSION['UserId'] . "'> Moje tipy</a>

a

$id=$_GET["UserId"];
$vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM uzivatele WHERE id = '$id' ");


takze si budu menit v URL tipy jednotlivych uzivatelu? ;-) laskomina.. ukazes nam adresu tveho webu?
pito
Profil
jiste www.tip-liga.wz.cz
pito
Profil
Třeba udělaš takovyto odkáz:
<a href='index.php?id=".$_SESSION['UserId'] . "&amp;zobraz=tip'> Moje tipy</a>
<a href='index.php?id=".$_SESSION['UserId'] . "&amp;zobraz=profil'> Profil</a>
a potom už jen
if ($_GET['tip'])
{
//Tipy
}

if ($_GET['profil'])
{
//Profil
}



Zkousel jsem to a nefunkuje to.
pito
Profil
nic se mi neukaze zadny vypis z db
pito
Profil
Akacko
Tak jsem to tak udelal jak jsi rikal a nefunkuje to.

odkazy:
<a href='index.php?id=".$_SESSION['UserId'] . "&amp;zobraz=tip'> Moje tipy</a>
<a href='index.php?id=".$_SESSION['UserId'] . "&amp;zobraz=profil'> Profil</a>



<?
if ($_GET['profil']) {
$id=$_GET["UserId"];
$vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM uzivatele WHERE id = '$id' ");
while ($zaznam2=MySQL_Fetch_Array($vyber)):
echo "<table class='table' align='center' width='250'>";
echo "<tr bgcolor='#333333'><td><center><b>".$zaznam2['jmeno']."</b></center></t d><td></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Jméno:</td><td><center>".$zaznam2['celejmeno']." </center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Datum narození:</td><td><center>".$zaznam2['den'].".".$zaznam2['mesic'].".". $zaznam2['rok']."</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Národnost:</td><td><center>".$zaznam2['zem']."</ center></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Počet dobrých tipů:</td><td><center>".$zaznam2['dobrytip']."</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Počet špatných tipů:</td><td><center>".$zaznam2['spatnytip']."</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Body:</td><td><center>".$zaznam2['body']."</cent er></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>1.sezóna:</td><td><center>- místo</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Hráč kola:</td><td><center>0x</center></td></tr>";
echo "</table>";
echo "<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>< br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><b r><br><br><br>
<br><br>";
endwhile;
}
?>


<?
if ($_GET['tip']) {
$id=$_GET["UserId"];
$vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM tipy WHERE id = '$id' ");
while ($zaznam2=MySQL_Fetch_Array($vyber)):
echo "<table class='table' align='center' width='250'>";
echo "<tr bgcolor='#333333'><td><center><b>".$zaznam2['jmeno']."</b></center></t d><td></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Tip100</td><td><center>".$zaznam2['tip100']."</c enter></td></tr>";
echo "</table>";
echo "<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>< br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><b r><br><br><br>
<br><br>";
endwhile;
}

?>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: