Autor Zpráva
pito
Profil
Zdar, potreboval bych to zkontrolovat jestli to je dobre napsane.Pise mi to chybu ze soubor neexistuje.

odkazy:
<a href='index.php?id=".$_SESSION['UserId'] . "&amp;zobraz=tip'> Moje tipy</a>
<a href='index.php?id=".$_SESSION['UserId'] . "&amp;zobraz=profil'> Profil</a>



index.php

<?
if ($_GET['profil']) {
$id=$_GET["UserId"];
$vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM uzivatele WHERE id = '$id' ");
while ($zaznam2=MySQL_Fetch_Array($vyber)):
echo "<table class='table' align='center' width='250'>";
echo "<tr bgcolor='#333333'><td><center><b>".$zaznam2['jmeno']."</b></center></t d><td></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Jméno:</td><td><center>".$zaznam2['celejmeno']." </center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Datum narození:</td><td><center>".$zaznam2['den'].".".$zaznam2['mesic'].".". $zaznam2['rok']."</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Národnost:</td><td><center>".$zaznam2['zem']."</ center></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Počet dobrých tipů:</td><td><center>".$zaznam2['dobrytip']."</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Počet špatných tipů:</td><td><center>".$zaznam2['spatnytip']."</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Body:</td><td><center>".$zaznam2['body']."</cent er></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td></td></tr><tr><td></td><td ></td></tr><tr><td></td><td></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>1.sezóna:</td><td><center>- místo</center></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Hráč kola:</td><td><center>0x</center></td></tr>";
echo "</table>";
echo "<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>< br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><b r><br><br><br>
<br><br>";
endwhile;
}
?>


<?
if ($_GET['tip']) {
$id=$_GET["UserId"];
$vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM tipy WHERE id = '$id' ");
while ($zaznam2=MySQL_Fetch_Array($vyber)):
echo "<table class='table' align='center' width='250'>";
echo "<tr bgcolor='#333333'><td><center><b>".$zaznam2['jmeno']."</b></center></t d><td></td></tr>
<tr bgcolor='#272727'><td>Tip100</td><td><center>".$zaznam2['tip100']."</c enter></td></tr>";
echo "</table>";
echo "<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>< br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><b r><br><br><br>
<br><br>";
endwhile;
}

?>
starenka
Profil
1. kod davej do [ pre ] [/ pre] - kdo se v tom ma vyznat...
2. testujes to blbe, mel bys mit
if($_GET['zobraz'] == 'tip') 
a
$id=$_GET["id"];
apod..... mozna neni od veci pri vic moznostech zvazit switch...
3. mimo jine taky nechapu, proc kdyz je to id v session, proc to predavas getem a posleze nacitas... to muzes preci rovnou pouzit v tom skriptu z ty session, ne?
4. jinak misto endwhile se neboj pouzit while { blok_kodu... } ;)
MaxwellDemon
Profil
starenka

člověče, máš můj hlubokej obdiv, žes tu hromadu hnoje vůbec přečet ... moje trpělivost si na tomdle definitivně vylámala zuby :/
pito
Profil
ja to nechapu porad nic.Pise to ze soubor neexistuje
pEeLL
Profil
pito
jaky soubor ti neexistuje? kdy ti to pise? chce to popsat rosku podrobneji co delas a co se stane a co bys chtel aby se stalo.

pokud ti to napise po kliknuti na ty odkazy tak tam mas asi spatne cestu. mas ty odkazy v souborech ve stejnem adresari jako index.php?


a jen tak uplne bokem, slysel uz jsi nekdy o css? ten kod je hrozny!
Medvídek
Profil
pEeLL
Ono Pito neslyšel o CSS o PHP ani o HTML :) On prostě vždycky někde něco zkopčí, sem to hodí, aby to za něj někdo vyřešil a pak to použije :) viz: http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=userinfo&user=9535

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: