Autor Zpráva
jakubroz
Profil
ahoj,
mam udělaný přihlášení pomocí session a jak vidíte v kodu-pokud uživatel je přihlášen tak se zobrazí spodní část kódu-to je v poho.
Celej script includuju někam do středu stránky.
Ale pokud neni přihlášen tak by se měla zobrazit tak hláška v echo-tak se zobrazí, ale všechen kod co je pod tim echo už se nehobrazí. Takže vlastě hlavička webu jo, ale to co je pod tou hláškou už ne. nevíte proč?
<?php
/*
* Pokud uživatel není přihlášený, místo obsahu se mu ukáže tato hláška.
*/
if(!isset($_SESSION['prihlasen']) and @$_SESSION['prihlasen']!=1){
	echo "<h1>Tato stránka je jen pro registrované</h1>";
	exit;
}
?>

<h1>Tajný obsah</h1>
<p>
	Ale dohromady tu nic není:-)
</p>
TSD
Profil
smaž ten exit
jakubroz
Profil
to když smažu tak to vypíše to echo a za to to vypíše tuhle chybu:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
sicario
Profil
1) Ten zavinac v podmince je tam naprosto zbytecne (dokonce zpomaluje provedeni skriptu). Ikdyz budes mit nastaveno error_reporting(E_ALL), tak ti to nebude vypisovat "notice" o neexistujicim klici.

2) Tebou uvadena chyba se tyka nejakeho SQL dotazu. Urcite ji nevyvolava kod, ktery si sem vlozil.

Ale pokud neni přihlášen tak by se měla zobrazit tak hláška v echo-tak se zobrazí, ale všechen kod co je pod tim echo už se nehobrazí. Takže vlastě hlavička webu jo, ale to co je pod tou hláškou už ne. nevíte proč?

Jak rika TSD, muze za to ten exit. Ovsem pokud ho smazes, ztraci cela ta podminka svuj vyznam:-)
jakubroz
Profil
už jsem to vyřešil. dal jsem tam else

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: