Autor Zpráva
jfdjfd
Profil *
Neviete mi poradit? Používam skript na vypis adresara ktorý funguje cez iframe bezproblemu no ak ho načítam cez include tak mi nevipise nič, len začiatok a koniec skriptu.
bukaj
Profil
jfdjfd
Po tvém popisu problému se toho moc poradit nedá. Je potřeba více informací. Chybové hlášky, případně kód, kterého se to týká. Nauč se to, prosím, zmenšíš čas mezi položnením otázky a jejím zodpovězením, ulehčíš tím práci sobě i ostatním (nebudou se tě muset ptát na další informace) atd. Doporučuji ti přečíst si Jak se správně ptát?

Ale zpět k tvému problému. Podle mého odhadu by mohl být problém v cestách, ale opravdu těžko říct bez jakýchkoli podrobnějších informací.
jfdjfd
Profil *
bukaj
Sorry!
Ak si nalinkujem skript priamo tak to funguje ako TU!
Ak ho includujem do indexu tak to nenacíta obsah ako TU!
vypíše to len tú jednotku zo stránkovania.
Skript ktorý includujem je TU!
Fakt neviem kde môže byť chyba.
bukaj
Profil
jfdjfd
Před výpisem souborů si udělej var_dump() všech důležitých proměnných, stejně tak jako po podmínce a v cyklu, kdy soubory vypisuješ - to napoví víc. Na začátek skriptu si dej:
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set("display_errors", "1");

což zapne veškeré zobrazování chyb (alespoň doufám, ostatní kdyžtak doplní).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: