Autor Zpráva
Lopyn
Profil
zdar, chtěl jsem se zeptat zda je možné resiznout a uložit obrázek bez uložení původního? diky
bukaj
Profil
Lopyn
chtěl jsem se zeptat zda je možné resiznout a uložit obrázek bez uložení původního?
Mě by zase zajímalo, odkud ten obrázek načteš? Když uploaduješ, obrázek se uloží na disk, typicky do /tmp. Takže asi myslíš, jestli ho musíš zkopírovat do svého adresáře na serveru, že? Nemusíš, ale měl bys. Již se mi stalo, že jsem obrázek nekopíroval, ale načítal přímo z /tmp, a na ostrém serveru mě PHP nahlásilo, že kvůli direktivě open_basedir nemůže soubor otevřít.
Lopyn
Profil
jo takhle sem to myslel. řikal sem si právě jestli to není zbytečný zatěžovaní servru když přesunu do své složky. Když sem přistupoval s tempu tak mi to taky házelo errory.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: