Autor Zpráva
pollo22
Profil
Zdravim mam taky problem z uložením obrazku
ukladam pomocou
<?php
if (isset($_POST['odoslane'])){

if($_FILES["obrazok"]["type"]=="image/jpeg" ||
$_FILES["obrazok"]["type"]=="image/pjpeg" ||
$_FILES["obrazok"]["type"]=="image/gif" ||
$_FILES["obrazok"]["type"]=="image/x-png") {
copy($_FILES["obrazok"]["tmp_name"],
"./obrazky-hry/{$_FILES["obrazok"]["name"]}");
}
}
?>

obrazok mi v pohode uloži kedže php subor je hned pred zložkou obrazky-hry
ale ja chcem aby bol uloženy niekde uplne inde....a neviem ako zadat tu cestu aby sa uložil inde....
neviem či ste ma pochopili
ShiraNai7
Profil
~ staci upravit ten druhy parametr u copy()
~ misto copy je lepsi pouzivat move_uploaded_file()
pollo22
Profil
Teraz sa uklada sem root/_public html/_sub/kontrola/obrazky-hry
a chcem aby bol uložení sem root/_public html/_sub/zabava/obrazky-hry
neviem či treba zadavať celu cestu od root alebo ako
ShiraNai7
Profil
copy($_FILES["obrazok"]["tmp_name"],  "../zabava/obrazky-hry/{$_FILES["obrazok"]["name"]}");
pollo22
Profil
takto to nefunguje
ShiraNai7
Profil
Ale melo by, ne? haze to nejaky error? Existuje ten adresar root/_public html/_sub/zabava/obrazky-hry?
pollo22
Profil
nehaže žiadny error a hej existuje.....a ten kod php sa nachadza v adresari root/_public html/_sub/kontrola
pollo22
Profil
už to funguje
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.