Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lokutus7323 Profil * |
#1 · Zasláno: 15. 5. 2008, 11:49:48
Ahoj,
mám toký problém, mám script, který se snažím rozfungovat už delší dobu: <html> <body> <? include 'conn.php'; session_start(); ?> <form method="post"> <input type="text" name="uziv"> <br> <input type="password" name="heslo"> <input type="submit" name="prihlasit" value="Příhlásit"> </form> <? $_SESSION['$uziv']=$vypis; ?> </body> </html> Vím, je to prasárna, takhle psát kód..ale já to líp neumím. Prostě mi vždycky při načtení stránky vyhodí chybu: Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\rytir\index.php:3) in c:\program files\easyphp1-8\www\rytir\index.php on line 5 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\rytir\index.php:3) in c:\program files\easyphp1-8\www\rytir\index.php on line 5 Notice: Undefined variable: vypis in c:\program files\easyphp1-8\www\rytir\index.php on line 14 mohli byste mi rposím, říct v čem mám chybu? |
||
nightfish Profil |
#2 · Zasláno: 15. 5. 2008, 12:09:26
1) je to prasárna
2) schválně jestli najdeš řešení části tvého problému v Nejčastějších potížích s PHP 3) a příčina "notice" je tam popsaná taky (ale není to úplně zřejmé, takže napovím, že v části Nefungují proměnné z formuláře nebo z URL) |
||
lokutus7323 Profil * |
#3 · Zasláno: 15. 5. 2008, 12:34:32
1) s PRASÁRNOU SOUHLASÍM
Chybu už jsem našel...teď mi to prozměnu píše: Undefined index: zkouska in c:\program files\easyphp1-8\www\rytir\index.php on line 17 nemoh bys mi říct, jak ten nějakej index definovat...dík |
||
lokutus7323 Profil * |
#4 · Zasláno: 15. 5. 2008, 12:49:40
duž na tom dělám od rána..pořád mi něco nejde....jsem z toho na přášky..
|
||
test Profil * |
#5 · Zasláno: 15. 5. 2008, 14:12:26
ze by neco s tim: zkouska ?
btw: ty ses sermir jo? |
||
Adam Zábranský Profil |
#6 · Zasláno: 15. 5. 2008, 14:52:43
lokutus7323
Nejspíš to bude tím, že $zkouska nic neobsahuje, jestli ale chceš pomoct, tak napiš kód, tady v tom cos poslal nic se $zkouska nevidím. |
||
sicario Profil |
#7 · Zasláno: 15. 5. 2008, 16:27:18
Undefined index: zkouska in c:\program files\easyphp1-8\www\rytir\index.php on line 17
Tipnul bych ze jde o "Notice", vyvolanou pri pristupu k neinicializovanemu klici pole. Reseni jsou dve. Bud nastavit error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);. Nebo nejdriv existenci indexu testovat. Takze misto echo $pole['klic']; psat echo isset($pole['klic'])? $pole['klic'] : ''; a podobne. Na prvni pohled je volba jasna:-) Ale pri ladeni skriptu jsou pro me informace o neinicializovanych promennych a indexech celkem zajimave a odhalim tak spoutu blbych chyb. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0