Autor Zpráva
Jaromir Jagr
Profil *
if(isset($_GET['delete_news'])){

if(isset($_SESSION['user']) and $_SESSION['right'] == 2){

$news_id = (int)$_GET['id'];

$delete=mysql_query("DELETE FROM `news` WHERE `id`='$news_id' LIMIT 1") or die (mysql_error());

header("LOCATION: index.php?page=admin&page2=news");
} 
} 


Nevim proc mi nejde tenhle kod
bukaj
Profil
Jaromir Jagr
Přidej na začátek otevírací php značku (<?php) ;)
Medvídek
Profil
proc je v dotazu LIMIT 1 ?
//edit: uz nic, koukl sem se do manualu
Jaromir Jagr
Profil *
Medvídek
aby se nahodou nestala chyba a nevymazalo nahodou vsechno to je jenom kousek z kodu ... proto tam neni <?php

ale kdys du na stranku index.php?page=admin&page2=news&delete_news&id=6

tak se to nevymaze nevim proc
Medvídek
Profil
tak si zkus pred dotsazem vypsat vsechny promenne :) Tak to obcas delavam, kdyz uz nevim jak :)

if(isset($_GET['delete_news'])){

if(isset($_SESSION['user']) and $_SESSION['right'] == 2){

$news_id = (int)$_GET['id'];

echo $_SESSION['user']." - ".$_SESSION['right'] ." - ".$news_id;

$delete=mysql_query("DELETE FROM `news` WHERE `id`='$news_id' LIMIT 1") or die (mysql_error());

header("LOCATION: index.php?page=admin&page2=news");
} 
}
Jaromir Jagr
Profil *
Medvídek
uz to jede diky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: