Autor Zpráva
Lojzik
Profil *
Ahojte, přijde nekdo na to, proc se stranka z tohoto skriptu objeví az porefreshnutí???
odkaz na ni klasika objadm.php



<?php

include "menu1.php";
include "prihlasdb.php";



$co=mysql_query ("SELECT * from objednavky,uzivatele where uzivatele.id=objednavky.uzivid group by objednavky.uzivid") or print mysql_error();


echo("<table cellpadding=\"5\" style=\"font-size:15;position:absolute;top:250;left:220;width:550;back ground:white\">");


while (list($id,$nazev,$cena,$uzivid,$id,$jmeno,$prijmeni) = mysql_fetch_row($co))
{
echo("<tr><td>
<table style=\"width:540;height:25;background:lightgray\">
<tr>
<td style=\"width:10;font-size:20px\">$uzivid</td>
<th style=\"width:100;height:20\"><a href=\"zobrazobj.php?uzivid=$uzivid\"><b>Jméno:</b>$jmeno $prijmeni</a></th>

</table>

</td>
</tr>


");
}
echo("</table>");

?>
Joker
Profil
Lojzik
Nemůže to být cache prohlížeče?
Na tomhle konkrétním kódu nevypadá, že by bylo něco zvláštního.

Akorát tak pro formu jedna nesouvisející věc: pokud se ze záznamu používají jen sloupce jmeno, prijmeni a uzivid, tak bych selektoval jen je:
SELECT jmeno, prijmeni, uzivid FROM (...)
(...)
while(list($jmeno, $prijmeni, $uzivid) = (...)
Lojzik
Profil *
jo asi to tim bude jinak v tom dotazu vybiram data ze dvou tabulek takze to by asi neproslo....z objednavek vytahuju id,nazev,cena a uzivida z uzivatelu id, jmeno a prijmeni
badyto
Profil *
kludne by to preslo, asi narazas na rovnake nazvy stlpcov, ale to nie je problem, pouzi take iste ako mas po WHERE, proste select uzivatelia.id, objednavky.id, davat tam * je pomalsie. a dokonca opticky je este lepsie pouzivat aliasy, napr select u.id,o.id from uzivatelia u, objednavky o where u.id=o.id... alebo si sprav pohlad na tento select v mysql a potom by ti stacilo v php zavolat select * from pohlad; snad som trosku pomohol :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: