Autor Zpráva
Horava
Profil *
tak mam tu dalsi problem.
uz to mam ohranicene,ale v je to v barvach,ktere jsou dany pro text.
a border mam nastaven na 4px a pritom je tam jen 1px.
prosim co s tim ?

tady nahled na galerii :
http://bike.czechian.net/galerie2.php

a tady css:
http://bike.czechian.net/galerie-style.css
kletely
Profil
Horava
No probmém je asi tu že ty máš
id=\'img\'
a máto byť takto
class='img'
Horava
Profil *
No probmém je asi tu že ty máš

id=\'img\'

a máto byť takto

class='img'



u toho claas nemaji byt lomitka?
Horava
Profil *
aha,tak to uz vim kde jsem delal chybu.
ja to psal s limitkama..
diky moc!
Horava
Profil *
prosim vas,
co tu je spatne :
.img {
border-color: #ffffff;
border-style: solid;
border-width: 4px;
}
.img:hover {
border-color: #00FF00;
border-style: solid;
border-width: 4px;
}


funguje mi totiz jen img hover.
ten prvni ne.
Horava
Profil *
prosim vas,
co mam tady spatne ?

<span class="aaa" ><a href="'.$_SERVER["PHP_SELF"].'?start='.$i*$pocet_fotek_na_stranku.'">' .($i+1).'</a></span>

a tohle mam v css : .aaa:hover {background-color: #777777;}


ale nefunguje mi to vubec.
a nevim v cem delam chybu.
diky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: