Autor Zpráva
Lojzik
Profil *
ahojte poradi nekdo s timto skriptem? uz si nad tim hlavu lamu skoro cely dopoledne,pravdepodobne mam chybu nekde tady:
if (($back['nazev'])!=($pocet['nazev'])&&($back['objcsl'])!=($pocet['objc sl'])&&($back['id'])!=($pocet['zbozi_id']))

protoze at dam != nebo == skript porad funguje stejne...


if (isset ($_GET['zbozi_id'])) { // Zkontrolovat ID

$zjisti=mysql_query ("select zbozi_id,nazev,objcsl from kosik where uzivid='".$_SESSION["id1"]."'") or print mysql_error();
$pocet=mysql_fetch_array($zjisti);

$wed=mysql_query ("select zbozi.id,nazev,cena,obrazek,objcsl from zbozi where id='$_GET[zbozi_id]'") or print mysql_error();
$back=mysql_fetch_array($wed);}



if (($back['nazev'])!=($pocet['nazev'])&&($back['objcsl'])!=($pocet['objc sl'])&&($back['id'])!=($pocet['zbozi_id']))
{
mysql_query("insert into kosik (nazev,cena,zbozi_id,uzivid,obrazek,objcsl) values ('$back[nazev]','$back[cena]','$back[id]','$_SESSION[id1]','$back[obra zek]','$back[objcsl]')")or print mysql_error();
header ("location:pridano1.php");

}
else {mysql_query ("update kosik set pocetks=pocetks+1 where zbozi_id='".$_GET["zbozi_id"]."' and uzivid='".$_SESSION[id1]."'");}
Joker
Profil
Lojzik
Je tam špatně závorkování, takže to nejspíš nebude dělat to, "co tím chtěl básník říci"...
Pro srovnání původní a IMHO správný kód:

if (($back['nazev'])!=($pocet['nazev'])&&($back['objcsl'])!=($pocet['objc sl'])&&($back['id'])!=($pocet['zbozi_id']))
if (($back['nazev'] != $pocet['nazev']) && ($back['objcsl'] != $pocet['objc sl']) && ($back['id'] != $pocet['zbozi_id']))
Měsíček
Profil
Jen takové malé rýpnutí Lojziku.. ty závorky co jsi tam měl předtím .. fungovalo by to naprosto stejně jako by jsi je tam neměl ;)
Lojzik
Profil *
jo mas mravdu chyba byla nekde jinde ale diky za ucast :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: