Autor Zpráva
Jurra
Profil
Nevíte proč mi to nefunguje ? Absolutně to nechápu.
<?php
$titul_stranky = 'Vítejte!';
include ('./zahlavi.inc');
echo '<p>Vítejte na této on-line hře, VICTORIA company!</p>';
include ('./pata.inc');

?>
Matty
Profil
Jurra
Ne, nevíme. Co to vypisuje? Existují ty soubory?
vydrus
Profil
Zkus tohle:

<?php
$titul_stranky = "Vítejte!";
include ("./zahlavi.inc");
echo "<p>Vítejte na této on-line hře, VICTORIA company!</p>";
include ("./pata.inc");

?>


Je to těma uvozovkama.
Matty
Profil
vydrus
Je to těma uvozovkama.
Pokud dobře vim, může se používat jak ', tak ".
vertigo4
Profil
vydrus
Je to těma uvozovkama.
To bych ani neřekl... spíš si myslím, že má Jurra popletenou cestu k souboru.
vydrus
Profil
Mě to funguje, ale bez toho ./. Nenačítej to z rootu, nebo tam zadej ../
Jurra
Profil
zkusil jsem to podle vydruse ale pořád to nefunguje ukazuje to tohle

Vítejte na této on-line hře, VICTORIA company!

"; include ("./pata.inc"); ?>


a ty soubory include mám v tom samém adrsáři jako index.php
vydrus
Profil
Tak tam dej jen pata.inc
Jurra
Profil
víte co je zvláštní když si zobrazím zdrojový kod tak vidím celý script
<?php
$titul_stranky = 'Vítejte!';
include ('pata.inc');
echo '<p>Vítejte na této on-line hře, VICTORIA company!</p>';


?>
ale to by nemělo ne ?
a jenom s pata.inc to taky nefunguje
Matty
Profil
Jurra
Soubor, ve kterém je tento script asi nemá příponu *.php, co?
Jurra
Profil
a když z toho vymažu <p> tak se nezobrazí ale vůbec nic

<?php
$titul_stranky = 'Vítejte!';
include ('./zahlavi.inc');
echo '<p>Vítejte na této on-line hře, VICTORIA company!</p>';
include ('./pata.inc');
TSD
Profil
máš to v souboru něco.php?

a máš ten soubor někde na serveru, kde běží php?
Jurra
Profil
to mám.
vydrus
Profil
Máš tam někde botu, mě to funguje, jak jsem napsal, a to echo tam vůbec nemusí bejt, jen tak mimochodem. To můžeš mít takhle:



<?php
include ("hlava.php");
?>
<p>Vítejte na této on-line hře, VICTORIA company!</p>
<?php
include ("pata.php");
?>
Jurra
Profil
to vipadá že by to už šlo ale já to nechápu ukazuje mi tohle
www.jirosoft.wz.cz
vydrus
Profil
Ten zdroják je divnej: co tam máš v tom vlastním souboru, přes kterej chceš includovat????


<!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--><div align="center"><table width="496" border="0"
cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td><a href="http://www.webzdarma.cz/"><img
src="http://i.wz.cz/banner/nudle03.gif" width="28" height="60" 
style="margin: 0; padding: 0; border-width: 0" alt="WebZdarma.cz" /></a></td><td>
<script type="text/javascript">
<!-- /* (c) 2001 AdCycle.com All Rights Reserved.*/ 
var id=494; var jar=new Date();var s=jar.getSeconds();var m=jar.getMinutes();
var flash=s*m+id;var cgi='http://ad.wz.cz';
var p='<iframe src="'+cgi+'/ad.cgi?gid=30&amp;t=_top&amp;id='+flash+'&amp;type=iframe " ';
p+='height="60" width="468" border="0" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" ';
p+='vspace="0" frameborder="0" scrolling="no">';
p+='<a href="'+cgi+'/click.cgi?gid=30&amp;id='+flash+'" target="_top">';
p+='<img src="'+cgi+'/ad.cgi?gid=30&amp;id='+flash+'" width="468" height="60" ';
p+='border="0" alt="Klikni" /></'+'a></'+'ifra'+'me>'; document.write(p); // -->
</script><noscript><div><a href="http://ad.wz.cz/click.cgi?gid=30&amp;id=494"><img
src="http://ad.wz.cz/ad.cgi?gid=30&amp;id=494"
width="468" height="60" style="margin: 0; padding: 0; border-width: 0" alt="Klikni" /></a></div></noscript>
</td></tr></table></div>
<!--WZ-REKLAMA-1.0IK-->ÿþ<�h�t�m�l�>�
�
�<�b�o�d�y�>�
�
�<�?�p�h�p�
�
�i�n�c�l�u�d�e� �(�"�z�a�h�l�a�v�i�.�p�h�p�"�)�;�
�
�?�>�
�
�<�p�>�V�í�t�e�j�t�e� �n�a� �t�é�t�o� �o�n�-�l�i�n�e� �h�Ye�,� �V�I�C�T�O�R�I�A� �c�o�m�p�a�n�y�!�<�/�p�>�
�
�<�?�p�h�p�
�
�i�n�c�l�u�d�e� �(�"�p�a�t�a�.�p�h�p�"�)�;�
�
�?�>�
�
�<�/�b�o�d�y�>�
�
�<�/�h�t�m�l�>�
Zdeněk Košťál
Profil
Jurra
Mně se také vypsalo něco podivného, nicméně - <?phpinclude("zahlavi.php");?> - nechybí tam mezera?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: