Autor Zpráva
exColor
Profil *
Ahoj, chci se zeptat jak povolim zobrazovani SID v url. Mám následující kód:
<?php
session_start(); // nastatruje session
?>
<a href="www.nejaky_server.cz?<?php echo(SID); ?>">odkaz</a>


Kdyz ho spustim u sebe na localhostu, tak se SID nevypise, ale kdyz ho nahraju nekam na server, tak mi to funguje.

Predem diky
exColor
Profil *
Jeste me napadlo jestli to nemuzou delat verze PHP. Na serveru je PHP4 a u sebe mam PHP5. Takze bych se mozna chtel zeptat, jak to upravim pro PHP5.

Diky moc
joe
Profil
To muzes nastavit treba pres htaccess a bude se ti to zobrazovat u kazdeho odkazu a nemusis se o to starat.
Leo
Profil
"Jeste me napadlo jestli to nemuzou delat verze PHP. Na serveru je PHP4 a u sebe mam PHP5."

Spis ruzna nastaveni direktiv pro session v php.ini, Leo

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: