Autor Zpráva
panmagor
Profil *
Mám formulář, který se ověřuje takto:

$chyba=100;
if( (isset($_POST["OK"])))
if ($nadpis=="" || $preview=="" || $img== "" || $text=="" || $option==""){
Header('Location: write.php?error='.$chyba);
}else{
Bla bla



Bohužel pokud na serverovém stroji zapnu register_globals=on, tak vše funguje. Jakmile je ale vypnu, script pořád vrací tu chybovou hlášku 100. Tedy přesměruje zpátky na write.php?error=100

Co je špatně? :-(
Mike8748
Profil
tipuju ze misto $nadpis bys tam mel dat $_POST['nadpis'], to samy ostatni promeny
panmagor
Profil *
tipujete správně ;-)
panmagor
Profil *
$chyba=100;
if( (isset($_POST["OK"])))
if ($_POST['nadpis']=="" || $_POST['preview']=="" || $_POST['img']== "" || $_POST['text']=="" || $_POST['option']==""){
Header('Location: write.php?error='.$chyba);
}else{

A je to...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: