Autor Zpráva
ika
Profil *
jde o to že při propojení fusion a coppermine gallery se pri odhlášení z Fusion neodhlásím z coppermine gallery a tím pádem se dá dostat do nastavení jiného uživatele (pokud jsou 2 na 1 PC) a tím pádem se dá "mazat ... měnit heslo .... a to já nechci jde to ošetřit tak , že při LOGOUT ve Fusion se odešle taky
LOGOUT
do Coppermine ? je to tak ze se login uloží jen na určitou dobu??? ale to se mi moc nehodí jde to upravit? Díky za jakoukoliv odpověď .

ika

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: