Autor Zpráva
Icka
Profil *
Ahoj lidi, je možné vypsat hodnoty z pole (když mám uložená čísla třeba od 1 do 10) do dvou sloupců, ale pod sebe?
Myslím takto:
1 6
2 7
3 8
4 9
5
Hugo
Profil
Treba takto:

<?php
$polovina = Count($pole)/2;
for ($i=0; $i<(Count($pole)/2); $i++)
{
print $pole[$i].' '.$pole[$i+$polovina];
}
?>

Ale chce to jeste mirne doresit pole s lichym poctem prvku atd.
Icka
Profil *
To už jsem zkoušel funkcí ceil... to je v poho..
Mám problém takový, že v polích mám uloženy všechny date() typy čtvrtků z celého roku - kterýho tam pošlu.
A potřebuju ty čtvrtky s formulářovim polem checkbox vypsat do dvou sloupců.
Takže v polích nejsou jen tak obyč čísla jak jsem zadával. Ale zkusím to doladit...
Ale přikládám, třeba Někoho něco napadne...

<?php
$rok = 2005;

$rok_zacat = mktime(0,0,0,1,1,$rok);
$rok_konec = mktime(0,0,0,12,31,$rok);

for ($i=$rok_zacat; $i<=$rok_konec; $i=($i+86400)) {
if (date("D", $i) == "Thu") {
$ctvrtek[] = mktime(0,0,0,date("m",$i),date("d",$i),$rok);
}
}

for ($i=0; $i<=ceil(count($ctvrtek) / 2); $i++) {
echo $ctvrtek[$i]; // tady jak to napsat???
}
?>
Icka
Profil *
Ještě to není úplně doladěný, ale myslím že to z toho bude jasný...
Hugo
Profil
Tak jak jsem to psal o par prispevku vys


$polovina = ceil(count($ctvrtek) / 2
.
.
.
echo $ctvrtek[$i].' '.$ctvrtek[$i+$polovina]; // tady jak to napsat???
Icka
Profil *
O.k. Fachá to... Díky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0