Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
malek Profil |
#1 · Zasláno: 3. 6. 2008, 16:32:49
mam niaky subor sk.php kde je pole $LANG ktore obsahuje jazyk sk napr $LANG['bla'] = 'bla bla ';
ako ho dostanem do objektu? class trieda { public $LANG; public function __construct(){ include ('langs/sk.php'); $this->LANG = $LANG; } public function zobrazNieco() { echo $LANG['bla']; } } tak takto to nejde :) ako na to? abo ako sa riesi viacjazycnost? dakujem |
||
Kcko Profil |
#2 · Zasláno: 3. 6. 2008, 16:35:21
public function zobrazNieco() {
echo $LANG['bla']; } public function zobrazNieco() { echo $this->LANG['bla']; } Jinak spis nejak takto public function setLang($LANG) { $this->LANG = $LANG; } $trida = new Trida; $trida->setLang($LANG); |
||
suky Profil |
#3 · Zasláno: 3. 6. 2008, 16:36:49 · Upravil/a: suky
malek
Co ti nejde, teoreticky by to jit melo. Odhal chybu... print_f() a vypisuj si hodnoty. Edit: sry nevsim sem si toho :( |
||
malek Profil |
#4 · Zasláno: 4. 6. 2008, 11:08:19
ja to chcem riesit cez GET[lang] a ten ziskam z url /bla/bla ... = sk /cz/bla/bla je cz.. ale ide o to ze mi to nejde :D
ten iclude suboru kde je len jedna premena.. je to vobec mozne vkladat include priamo do funkcie triedy? ja sa stym este pohram a uvdime :D no zaujimal by ma iny napad ako riesit viacjazicnost. dik.. ublic function __construct(){ include ('langs/$_GET[lang].php'); $this->LANG = $LANG; } |
||
malek Profil |
#5 · Zasláno: 4. 6. 2008, 11:16:39
ax jaj.. ja som tam mal len preklep.. ten priklad co som tu napisal funguje ale realny script ee bo som mal preklep :DDD tak sorry a dik
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0