Autor Zpráva
malek
Profil
mam niaky subor sk.php kde je pole $LANG ktore obsahuje jazyk sk napr $LANG['bla'] = 'bla bla ';

ako ho dostanem do objektu?
 
class trieda {

public $LANG;

 public function __construct(){
  
  include ('langs/sk.php');  
  $this->LANG = $LANG;  

 }

public function zobrazNieco() {
 echo $LANG['bla'];
}

}



tak takto to nejde :) ako na to? abo ako sa riesi viacjazycnost? dakujem
Kcko
Profil
public function zobrazNieco() {
echo $LANG['bla'];
}


public function zobrazNieco() {
echo $this->LANG['bla'];
}




Jinak spis nejak takto


public function setLang($LANG)
{
$this->LANG = $LANG;
}



$trida = new Trida;
$trida->setLang($LANG);
suky
Profil
malek
Co ti nejde, teoreticky by to jit melo. Odhal chybu... print_f() a vypisuj si hodnoty.
Edit: sry nevsim sem si toho :(
malek
Profil
ja to chcem riesit cez GET[lang] a ten ziskam z url /bla/bla ... = sk /cz/bla/bla je cz.. ale ide o to ze mi to nejde :D
ten iclude suboru kde je len jedna premena.. je to vobec mozne vkladat include priamo do funkcie triedy? ja sa stym este pohram a uvdime :D no zaujimal by ma iny napad ako riesit viacjazicnost. dik..

ublic function __construct(){
  
  include ('langs/$_GET[lang].php');  
  $this->LANG = $LANG;  

 }
malek
Profil
ax jaj.. ja som tam mal len preklep.. ten priklad co som tu napisal funguje ale realny script ee bo som mal preklep :DDD tak sorry a dik

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: