Autor Zpráva
gardener
Profil
Zdravím mám tento dotaz:
Pomocí fce glob v php jsem docílil toho,že se mi vypíše seznam souborů s příponou doc v daném adresáři
<?php
foreach (glob("*.doc") as $filename) {
echo "$filename"."<br>" ;
}
?>
Nyní bych ale potřeboval zjistit jak udělat aby jsem tyto názvy mohl vypsat do tabulky o rozměru 3 sloupce x N řádků.
S tím, že v té tabulce bude vždy jedna buňka obsahovat ikonu a pod ní se bude vkládat název daného textového dokumentu a odkaz na něj.
Tzn:3 buňky ikony a pod tím 3 buňky názvů textů s odkazem.

Netuším ale jak na to:
Zkoušel jsme vypisovat jako když,tahám data z Mysql ale to buhužel nefunguje.
{
echo '<tr>';
for ($i=0; $i<8; ++$i)
echo '<td>', $radek[$i], '</td>';
echo '</tr>';
}

Nevíte někdo, jak tento problém vyřešit?

Děkuji za radu..
Joker
Profil
gardener
Mělo by to tak fungovat.

<?php
echo('<table>');
foreach (glob("*.doc") as $filename) {
echo '<tr><td>'.$filename.'</td></tr>';
}
echo('</table>');
?>
gardener
Profil
Tak jsem zkusil toto:
<?php
$ikona = "../../../../images/ikony/def_text copy.png" ;

echo "<table border='1'>";
foreach (glob("*.doc") as $filename) {
echo '<tr>';
for ($i=0; $i<3; ++$i)
echo "<td><img src='$ikona'[$i] width='128' height='128' /></td>";
echo '</tr>';
echo '<tr>';
echo "<td><a href='$filename'>$filename</a></td>" ;
echo '</tr>';
echo '<br>';
echo '</table>';
}
?>

Hlavní problém je ale, že na 3 buˇky se mi rozdělí jenom první záznam
zbytek už nikoliv, tuší někdo, kde je problém? (kromě toho, že to není vůbec validní:)
Majkl578
Profil
proc to tu pises 2x???

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: