Autor Zpráva
Fanda
Profil *
Ahoj mám problém s header location.

Na localhostu běží vše v pořádku, ale na serveru už nikoli. Prohlížeč mi sdělí, že stránku s konkrétní adresou na kterou chci přesměrovat nemůže najít, ale když tu samou adresu vezmu a překopíruji ji do url řádku prohlížeče, v pořádku ji najde.

Nevíte, kde by mohla být chyba?
nightfish
Profil
konkrétní příklad by nebyl? máš u hlavičky Location absolutní adresu?
Martin Dostal
Profil
Musíš použít fyzickou adresu (jako struktura adresářů) při použití relativní cesty a celou adresu včetně http u absolutní cesty.

Jinak já třeba při odhlašování používam tohle (respektive jsem to už někdy někde použil):

$_SESSION=array();
session_destroy();
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;url='index.php'\">";

Funguje mi to líp, než přímo přesměrování přes header location. To jen taková inspirace. Třeba ti to taky pomůže.
DoubleThink
Profil *
konkrétní příklad by nebyl? máš u hlavičky Location absolutní adresu?
Specifikace to sice vyžaduje, ale všechny současné prohlížeče si poradí i s relativní.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: