Autor Zpráva
RoToRo
Profil *
Dobrý den,
potřeboval bych poradit..
Mám funkční php stránku z přihlašováním pomocí cookies.
Kdyžse však odhlasím, a následně zmáčknu tlačítko "Zpět", strana se vrátí do "zabezpečené" sekce, a musí se aktualizovat ručně, aby načetla informace, o tom, že jste již odhlášen.

Není možné přes nějaký tag zablokovat tlačítko zpět, repekt. udělat to aby se po každém načtení z historie strana aktualizovala....??

Děkuji.
Nox
Profil
udělat to aby se po každém načtení z historie strana aktualizovala
To bohužel nevím, jediné co mě teď napadá je http://www.google.com/search?q=javascript+cookies&btnG=Hledat&lr=lang_ cs
ověřit a pokud nebude platit přesměrovat...problém je, pokud se vypne JS
panmagor
Profil *
Co to vyřešit tak, že ho přesměruješ automaticky jinam?

Header('Location:nekamhohod.php);


Pak když zmáčkne znovu zpět, bude opět přesměrován :-)
Miraňák
Profil *
Ale bude ho to stále přesměrovátvat nebo né?? talže mi to třeba zahltí prohlížeč :D
RoToRo
Profil *
panmagor:
Dík, ale to přesměrování by nadělalo hodně problémů...
Other:
..Ale já se odhlásím, vše proběhne v pořádku, vymaže se údaj z databáze o přihlášení i cookies a když dám "Zpět" dostanu se zpět do zabezpečené sekce a až po aktualizaci, kdy se provede PHP skript se zase odhlásím, resp. PHP skript vyhodnotí že přístub není povolen.
bukaj
Profil
RoToRo
a když dám "Zpět" dostanu se zpět do zabezpečené sekce a až po aktualizaci...
Stránka je uložená v cache. S tím nic neudeláš. Pouze můžeš nastavit pomocí HTTP hlaviček velice nízkou dobu expirace, čímž by se prohlížeč pokusil načíst stránku znovu, tudíž by ji netahal z cache, tudíž by tam uživatel už byl jako odhlášený.
RoToRo
Profil *
A můžete mi prosím napsat znění těch hlaviček, tzn. nastavení doby expirace???
Dík.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: