Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JAM3SoN Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 6. 2008, 13:08:17
Zdravim. Existuje nejaky PHP skript, ktory by mi dokazal premenit HTML stranku do pola? Alebo daky sposob ako je to spravene vo Firebugu, ked si dam HTML, taky rozbalovaci zoznam? Kym by som si napisal sam take nieco, pravdpeodobne by mi to dlho trvalo a nechce sa mi s tym moc hrat, tak najskor by som pozrel cosi hotove... Ked nie, budem nuteny si napisat nieco svoje.. Bol by som rad za dake linky, vobec neviem, co mam googlit, kukal som aj na PHPclasses.org, nic som nenasiel, taktiez by som bol rad za dake rady, keby si to predsalen idem pisat sam :P Diky moc
|
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 10. 6. 2008, 13:13:50
Existuje nejaky PHP skript, ktory by mi dokazal premenit HTML stranku do pola?
Určitě ano, akorát jakým způsobem ji má do toho pole přeměnit? |
||
JAM3SoN Profil * |
To je jedno, dako prehladne najjednoduchsie. Mam v hlave ideu, ale je jedno, akym sposobom bude prezentovany vystup. Myslim na taky rozvetveny list, niekedy tak byvaju robene sitemaps stranok, proste hlavna uroven(html tag) a vnutorne... dam sem aj screen z firebugu.. http://img296.imageshack.us/img296/153/scrrl7.gif a najlepsie by bolo, keby sa z toho spravi dake dvojrozmerne pole, a bolo by pristupovane v nom pomocou:
$html[html][0], pripadne $html[a][10] pre desiaty odkaz od hora dokumentu atd... |
||
bukaj Profil |
#4 · Zasláno: 10. 6. 2008, 17:48:41
JAM3SoN
Existuje nejaky PHP skript, ktory by mi dokazal premenit HTML stranku do pola? Jestli jsme to pochopil dobře, tak ty chceš "přeměnit" stránku do nějaké struktury elementů. Na reprezentaci HTML dokumetu však pole nestačí -- pole je ploché, HTML větvěné. Což takhle použít DOM? Načteš do něj řetězec a pak už jen pracuješ se stromem. $html[html][0], pripadne $html[a][10] pre desiaty odkaz od hora dokumentu atd... Právě díky tomuto mě napadl ten DOM. Hned, jak jsem tohle viděl, říkám si, že tomuhle by DOM přesně vyhovoval. DOMDocument::getElementByTagName(). |
||
JAM3SoN Profil * |
#5 · Zasláno: 10. 6. 2008, 19:49:48
To som aj kukal... Len s tym neviem robit :D S DOM som sa hral akurat v javascripte, ked som Mootoolsoval:P No okukam to, podla tvojich slov by to nejako malo ist. Ak su este dake rady, alebo dobry tutorial na DOM, alebo praca v PHP s DOMom tak prosim..;) diky zatial, idem si to omrknut
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0