Autor Zpráva
exColor
Profil *
Ahoj, nekde na internetu jsem cetl, ze kdyz se chci prihlasit nekam, tak ze by se mi melo zmenit session id z duvodu bezpecnosti funkci session_regenerate_id(). Tato funkce se musi volat uplne v na prvnim radku v kodu, stejne jako session_start(). Jenomze ja kod pro prihlaseni, mam nekde uprostred a tim padem kdyz chci vygenerovat nove session, pri kterem budu prihlasen, tak mi to hodi chybu, protoze funkce session_regenerate_id() neni nahore.Proto se chci zeptat, jakym zpusobem mam po prihlaseni vygenerovat nove session?

Snad jsem to dobre popsal.
Predem dekuji za odpovedi
peta
Profil
exColor
cz.php.net/session
cz.php.net/session_id
cz.php.net/session_regenerate_id

nechce se mi to cist a budu predpokladat, ze na zminenych strankach v prikladech bude reseni. Nebo ti mozna pomuze tohle, co mi zrusi session uplne. Aspon mne to zlobilo a nechal aktivni session v cookies, bo kde a pak mi ji tam i pres veskerou snahu obnovil.
@session_start();

if (getVars('logout',array('P','G'))==1)
{
if (session_name()=='') {session_start();}
else {session_destroy(); session_start(); session_regenerate_id(); setcookie(session_name(), session_id());}
}
Watchick
Profil *
nevím, jsetli to není účel (moc se v tom nevyznám), ale nemělo by to být
if (session_name()==''") {session_start();} 

s tou druhou uvozovkou?
Watchick
Profil *
omlouvám se já myslel, že to je jedna uvozovka a oni jsou to 2 apostrofy...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: