« 1 2 »
Autor Zpráva
Bones
Profil
Neviete preco mi nejde toto?
<?
mkdir("/sub/".$subka, 0755);
?>
<form action="indexx.php">
<input type="text" name="subka" size="20">
<input type="submit" value="OK">
</form>

to je v indexx.php

to je na vytvorenie zlozky v mojom FTP
Matty
Profil
Bones
1.) Nazívej věci pravými názvy (myslim topic).
2.) Co to nedělá?
3.) Má složka sub práva pro zápis? (cca 777)
4.) Místo $subka napiš $_POST['subka']
5.) Bylo by lepší to dát do nějaké podmínky.
Akacko
Profil
Bones
A jake chyby ti to hlási? Podle mě to bude tím, že to máš špatně napsáno.
<?php
<?php
mkdir("/sub/".$_POST['subka'], 0755);
?>
<form action="indexx.php" method="post">
<input type="text" name="subka" size="20">
<input type="submit" value="OK">
</form>
?>
Bones
Profil
1.) Sory
2.) Po odoslani sa ta zlozka nevytvori
3.) Nie, hned to skusim aj tu 4.)
5.) Tomu nerozumiem
Bones
Profil
<?php <?php mkdir("/sub/".$_POST['subka'], 0755); ?> <form action="indexx.php" method="post"> <input type="text" name="subka" size="20"> <input type="submit" value="OK"> </form> ?>
ked to dam takto tak sa mi ziadny formular nezobrazi,
vimazal som prve <?php a posledne ?>, prava zlozky sub uz su na 777 a stale sa to nevytvorilo
Matty
Profil
Bones
ad 5.) Je to sice jen detajl, ale může to dělat bordel. Takhle se ten script provede, i když nic neodesíláš. Proto by bylo lepší zapsat to třeba takto:
<?php
if(isset($_POST['subka'])) {
 mkdir("/sub/".$_POST['subka'], 0755);
}
?>
Bones
Profil
Matty
nie nejde to :(
Bones
Profil
a nemozem spravit toto?

<?php
mkdir("http://www.mojastranka.sk/sub/".$_POST['subka'], 0755);
?>
<form action="indexx.php" method="post">
<input type="text" name="subka" size="20">
<input type="submit" value="OK">
</form>
Matty
Profil
Bones
Můžeš, ale je ti to nanic.
A jake chyby ti to hlási?
Bones
Profil
ziadne chyby to nehlasi.. kliknem na button a nic sa nestane ani sa ta zlozka nevytvori
Měsíček
Profil
<?php

  if(isset($_POST["OK"])){
  
    mkdir("http://www.mojastranka.sk/sub/".$_POST['sub'], 0777);
    
  };
  
?>

<form action="<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>" method="POST">

  <input type="text" name="sub" size="20">
  <input type="submit" name="OK" value="OK">
  
</form>
Matty
Profil
Bones
Používáš ten formulář z prvního příspěvku nebo ten od Akacka? V tom tvém chybí method="post".
Bones
Profil
je tam post
EDIT: mesicek diky ale nejde to
Měsíček
Profil
"EDIT: mesicek diky ale nejde to"

Musí .. pošli odkaz.
Bones
Profil
http://www.mcmini.net/indexx.php

zdrojak toho indexxu

<?php

  if(isset($_POST["OK"])){
  
    mkdir("/sub/".$_POST['sub'], 0777);
    
  };
  
?>

<form action="<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>" method="POST">

  <input type="text" name="sub" size="20">
  <input type="submit" name="OK" value="OK">
  
</form>
Měsíček
Profil
Změň to na tohle a nahraj to na server:

<?php

  if(isset($_POST["OK"])){
  
      mkdir($_POST["sub"], 0777);
    
    echo "Složka byla vytvořena!";
    
  } else {
  
    echo "Složku nelze vytvořit!";
    
  };
  
?>

<form action="<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']);?>" method="POST">

  <input type="text" name="sub" size="20">
  <input type="submit" name="OK" value="OK">
  
</form>
Bones
Profil
Hned ako idem na to indexx.php tak to napise nad formularom ze "Složku nelze..." a ked to poslem tak to napise to "Složka byla..." ale nebola.. pozeral som sa a neni tam
Měsíček
Profil
Funguje to :) zkusil jsem vytvořit složku DG .. měla by tam být, protože když nani odkážu dostanu 403 (zakázán přístup) jestliže dám, ale nějáký nesmysl třeba pipi tak dostanu 404 (nenalezeno)
Bones
Profil
ano je tam ta zlozka ale neni v zlozke sub ale web!!!
Měsíček
Profil
jo to je mi jasný :), protože jsme vyhodili tu část s adresářem, teď ji tam můžeš hezky přidat a budeš to mít v sub.
Bones
Profil
kde mam dat co?
Měsíček
Profil
Dosavadní:

mkdir($_POST["sub"], 0777);


můžeš změnit na:

1.) mkdir("/sub".$_POST["sub"], 0777);
2.) mkdir("/sub/".$_POST["sub"], 0777);
3.) mkdir("sub".$_POST["sub"], 0777);
4.) mkdir("sub/".$_POST["sub"], 0777);

jeden z toho ti fungovat bude, schválně jestli dokážeš napoprvé hodit ten pravý ;)
Bones
Profil
skusal som
/sub/
sub/
sub
a nejde
Měsíček
Profil
musí :)
Měsíček
Profil
Máš tam vůbec vytvořenou složku "sub"?
Bones
Profil
ano sak idiot niesom
Akacko
Profil
Bones
A máš vůbec zapnute hlášení chyb? Dej si toto nahoru do indexu
<?php
error_reporting(E_ALL|E_STRICT);
?>
Máš u složky sub práva pro zapis?
Matty
Profil
Bones
Tys použil Měsíčkovo 3. řešení - to je blbě.
Měsíček
Profil
"Tys použil Měsíčkovo 3. řešení - to je blbě"

Co je na něm blbě?
Matty
Profil
Měsíček
Co je na něm blbě?
No...nic, ale nedělá to to, co by Bones chtěl.
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: