Autor Zpráva
DoubleThink
Profil *
Jak volat exe soubor pomocí funkcí system() nebo exec() do jiného, než aktuálního adresáře?

Pokud napíšu exec("directory/file.exe"), tak to nefunguje.

Předpokládám, že jde o nějaké bezpečnostní opatření.

PHP mi neběží v safe modu. Apache je na platformě Win32
llook
Profil
Nebude to v lomítkách? Ono sice PHP si / na widlích překládá na \, ale třeba nebude až tak důsledné...
Warden
Profil
v lomitkach by to snad byt nemelo...zkuste sem vypsat jestli to hazi nejake chyby, nebo jak presne se to chova...imho nevim jestli nekde neexistuje naka direktiva v nastaveni, kde by byo napsano z jakeho adresare se maji externi soubory pres exec() spoustet...jestli se system nesnazi spoustet soubor odnekud jinud...ale to fakt nevim, to me jen tak po ranu napada :)...jinak by se asi melo taky psat exec("./directory/file.exe"); ale to sem nepatri ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.