Autor Zpráva
gardener
Profil
Zdravím, mám dotaz zda jde v php smazat celý obsah souboru nebo zda to musím řešit tak,že smažu celou dotyčnou složku a pak na jejím místě vytvořím novou prázdou se stejným názvem?
První řešení mi příjde lepší ale v dokumentaci pro práci se soubory jsme nic takového našel..

díky za radu..
Kalby
Profil
myslim ze mazani cele slozky a vsech souboru uvnitr nejde, nejdrive se musi postupne smazat vsechny soubory ve slozce
gardener
Profil
Aha takže musím použít pole?
Taps
Profil
Kalby
gardener
zkuste se podívat na
http://blog.sodae.cz/index.php?read=5&Ma%C5%BEeme+nepr%C3%A1zdnou+slo% C5%BEku+v+PHP

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: