Autor Zpráva
spot
Profil
daju sa nejakym sposobom "vyblokovat" tlacitka browsera aby uzivatel pouzival
pohyb po danej web aplikacii iba tlacitkami co su zobrazene ako html?
- aby nepouzil tlacitka spat o jednu stranku a pod...
Actimel
Profil *
To snas nemyslíte vážně. Nedá.
Měsíček
Profil
Nedá. (Bohudík)
Joker
Profil
spot
Ve známých prohlížečích to nejde a nepoužíval bych prohlížeč, který by to dovolil.
peta
Profil
spot
1. jak se to tyka PHP ?
PHP pracuje na strane serveru a tutiz nemuze ovlivnovat nijak uzivatele
Tim padem chybne forum a bud ti to nekdo presune nebo smaze.

2. Html stranka tohle delat nesmi a nastesti nemuze. Program, ktery ji zobrazuje ma a byva nadevse nadrazen. Nemela by byt zadna moznost menit jeho nastaveni a menit cokoliv v systemu.
Jeste to by schazelo, aby tak tvurce www stranky mohl blokovat prohlizec. Kam ten svet speje :)
Bubák
Profil
spot
Důvod?

Zadání splňuje Flash, ale to je "pouze" o flashová aplikavi zobrazená na webové stránce.
kajaman
Profil
spot
no, možná... když otevřeš aplikaci v novém okně pomocí JS, tak se dá nastavit, že nezobrazuje tlačítka
kajaman
Profil
Bubák
Důvod?

třeba chce používat nějakou technologii (nebo koncepci viz. Ajax), u které by pohyb v historii prohlížeče mohl nabourat logiku aplikace?
DoubleThink
Profil *
třeba chce používat nějakou technologii (nebo koncepci viz. Ajax)
A ono copak jde v AJAXové aplikaci používat funkci Zpět? (Pomiňme explicitně definované breakpointy v IE8)

Nedá. (Bohudík)
Bohudík dá. Ovšem s inicializací jen na klientově straně (viz třeba Kiosk Mode Opery).
kajaman
Profil
A ono copak jde v AJAXové aplikaci používat funkci Zpět?

to právě myslím. použití tlačítka zpět obnoví předchozí stránku a všechno, co vzniklo od té předchozí stránky pomocí Ajaxu je v háji. Nejsem na Ajax odborník, je to jen domněnka.
petan
Profil *
tak otevri nove okno a dej mu atributy

onclick="return !window.open(this.href, '_blank', 'width=850,height=650,resizable=yes,status=no,location=no,scrollbars=yes,left=105,top=105');


a oni se ti ty tlacitka vubec nezobrazi...
Měsíček
Profil
Reaguji na DoubleThinka:

"Bohudík dá. Ovšem s inicializací jen na klientově straně (viz třeba Kiosk Mode Opery)."

Bez přičinění uživatele nedá a určité pomůcky, které stejně uživatel musí povolit nejsou náhradou pro všechny prohlížeče.
Bubák
Profil
petan
tak otevri nove okno a dej mu atributy
to je sice hezké, ale:
- ovládání prohlížeče klávesovými zkratkami, gesty myší... stále funguje
- v IE a Opeře (a možná i v jiných prohlížečích) se dá velmi jednoduše "dopracovat" k normálnímu oknu
srigi
Profil
to je sice hezké, ale:
.
.


Tak to nema cenu riesit. Uz z pricipu je to blbost. Navyse navstevnici zvyknuti na webovske ovladane budu little-bit-confused z takejto aplikacie.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0